Cześć, do tej pory oglądałem wszystkie, ale piąta część jakością odstawała wyraźnie od reszty. Warto iść na "szóstkę" ?
Warto chociażby dlatego, aby mieć szacunek u ludzi. Chcieli mi zabrać komórkę. Powiedziałem, że widziałem Piłę sześć i sobie poszli.
Całkiem przekonujące, nie powiem ;-) ale generalnie sie wybieram, bo widzialem do tej pory wszystkie czesci. Pozdro
6 naprawdę warto obejrzeć ! jeżeli oglądałeś pozostałe częśći to szóstka Ci się spodoba :) Warto, warto :]
ja ogladałem bodajrze jedynke i trojke a dzis szoskę i musze powiedziec ze mnie sie nie podobao. ale przyznam sie ze pierwsza scena wzruszyla mi dosc solidnie żoładek ale w pore udalo mi sie przeciwdziałac.
a nie podobalo mi sie bo po pierwsze nie jestem fanem pily i nie ogladalem wszystkich czesci i w duzej mierze nie bardzo wiedzialem o co kaman. efekty standardowe jak na horror zarzucic nie moge.
ale np. kumpel który jest fanem piły wyszedl z kina bardzo zadowolony.
Reasumujac w twoim przypadku zapewne sie nie rozczarujesz idac.
ja daje 5/10
Ja do wczoraj ogladalem tylko jedynke. Zrobilem sobie maly seans i obejrzalem 2,3. Dzis zobacze 4,5 i wybiore sie na szostke zeby orientowac sie w tym wszystkim :)
film jest ok, bliżej odstającej piątki niż pierwszych czterech. A nie robi już takiego wrażenia bo twórcy nie bardzo mają nas czym zaskoczyć bo większość kart jest już odkryta. W dodatku drażni trochę schizofrenia twórców którzy nie mogą się zdecydować czy pułapki Jigsawa mają czegoś uczyć, czy też może ważniejsze jest to aby wylewały się hektolitry posoki i trup padał gęsto... w każdym razie jeśli lubiłeś serie do tej pory to nie ma co czekać tylko trzeba zobaczyć i VI :)