I za każdym razem, banda idiotów lubiących uchodzić się za inteligentnych, będzie skandować hasła (a tu, żeby nie przerysować spojrzę na tematy pode mną:)" To ścierwo jest jeszcze kręcone?", "Czy to jakiś żart? Ile części Piły ma jeszcze powstać?" "To są jakieś jaja?" "Ło matko! Widze, że "Moda na sukces" ma konkurencje". Jesteście tak samo nudni jak kolejne odcinki tej całej "Mody na sukces".
Ku*wa.. pytania retoryczne, pytaniami retorycznymi ale aż trudno uwierzyć, że ktoś kogo boli powstawanie filmów, miał tak rozwinięty umysł by potrafił zadawać takie pytania.
"To ścierwo jest jeszcze kręcone?" - tak, kur.a nie widać?
"To są jakieś jaja?" - Nie.
"Czy to jakiś żart? Ile części Piły ma jeszcze powstać?" - nie to nie żart. Żartem jest twoja wypowiedź. Części będzie tyle aż przestanie tworzenie tego być dochodowym przedsięwzięciem. Póki co spójrzmy na sam Filmweb: około 1600 użytkowników chce zobaczyc film. Hajsu będzie znowu, więc za rok będzie kolejna część.
"Ło matko! Widze, że "Moda na sukces" ma konkurencje" - tego typu porównania, są żałosne. Żarty tego typu są zabawne raz. Nie co każdą serie filmów. Matematyka: 5600 odcinków - 6 filmów. Ja pier.ole tu nawet ironia porównania żałośnie kaleczy.
Popieram!!! a co do tych co porównują piłę do mody na sukces - chyba nie wiedzą, że to nie jest serial o największej liczbie odcinków, więc ta ironia im coś nie wychodzi.
a swoją drogą myślę, że jeszcze co najmniej z dwa odcinki będą. Może już nie w 3d, ale pewnie będą się jakoś (chciały) wyróżnić od poprzednich części.
Ktoś tam mówił, że na Pile VIII skończą, ale nie wykluczają IX. Jak dla mnie ta seria może się ciągnąć, dopóki będzie się mi podobać, a jak na razie każda część jest wspaniała.
Racja. Debile płaczą, bo ludzie chcą zrobić długą sagę, dobrze przedstawić historię. I co z tego że chcą zarobić? Kto by nie chciał? Ale coś za coś -Oni dostają kasę, my ciekawy film i tyle.
PS. Harry Potter składa się z 8 filmów (ostatnia część rozłożona na 2 części) a jakoś nikt nie płacze. Dziwny jest ten świat...
Ja chętnie zobacze Piłe 6. A dalej to się zobaczy. Wszystko zależy na jakim poziomie będzie tegoroczny SAW.
Jeśli będzie kolejna część to i tak obejrzę.
Choć wolałbym żeby na tym się skończyło.
Bo co za dużo to nie zdrowo.
I ciekaw jestem jakie statystki mają kolejne PIŁY wg oglądalności w kinach, i ile przychodu ma kolejna część.
Beda robic kolejne czesci poki beda zarabiac na tym kupe kase malym wkladem i tyle. Jesli komus to sie nie podoba to trudno, nikt go sila do kin nie ciagnie.
PILA VI - "gra dopiero sie rozkreca" ~DUZY ZYSK
PILA VII - "to dopiero poczatek zabawy" ~MALY ZYSK
PILA VIII - "sprawdz jak to sie zakonczy" ~DUZY ZYSK
PILA IX - "szalenstwa ciag dalszy"
kaput XD
Mam nadzieję,że taka ilość kontynuacji nie zaszkodzi fanom,że nikt już nie będzie wiedział o co w sadze chodzi,bo części będzie naprawdę SPORO.
Beda robic kolejne czesci poki beda zarabiac na tym kupe kase malym wkladem i tyle. Jesli komus to sie nie podoba to trudno, nikt go sila do kin nie ciagnie.
PILA VI - "gra dopiero sie rozkreca" ~DUZY ZYSK
PILA VII - "to dopiero poczatek zabawy" ~MALY ZYSK
PILA VIII - "sprawdz jak to sie zakonczy" ~DUZY ZYSK
PILA IX - "szalenstwa ciag dalszy"
kaput XD
Piła to bardzo dobra seria filmów.Niech kręcą jeszcze z dwadzieścia części ,bo w odróżnieniu od np. piątku 13ego każda część trzyma poziom.
Dla mnie żaden z epizodów nie nudzi ani trochę.
Lepiej żeby powstało 30 części dobrego filmu niż jedna złego...
Zmiany? Na przykład to, że zacząłeś bez uzasadnienia powtarzać ten sam wyraz w bliskim sąsiedztwie? Kto by się przejmował takimi drobiazgami.
Sined, kopelat! Jak tam idzie zakładanie forów z moderacją o wysokich standardach? Moze coś byś nam tutaj upiłował?