Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Pierwszy trailer do SAW VI

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=khe5ztKbMh8

TO w 100% , należy zobaczyć do końca.

ocenił(a) film na 10

żartujesz? czysty fanmade

ocenił(a) film na 9
tom320000

może bym uwierzył, gdybym nie widział filmu Captivity, poza tym.. SaW VI: Captivity ? Żadna piła nie miała podtytułów żadnych...

ocenił(a) film na 9
uxi88

ooo nie prawda piła 2 miała
Saw 2: Hacksaw

ocenił(a) film na 9
MansonBest

no ta, ale czy to oficjalne ? bo jakoś na żadnym plakacie nie widziałem " Saw II: Hacksaw" O.o

ocenił(a) film na 9
uxi88

wystarczy że zobaczysz na filmwebie Piła 2 : Saw 2 : Hacksaw / Saw 2

ocenił(a) film na 9
MansonBest

haha to faktycznie bardzo wiarygodne źródło... na imdb.com jakoś nie ma żadnego podtytułu... Ciekawe kto to wymyślił

użytkownik usunięty
uxi88

Jak uważasz fw za niewiarygodne źródło, to najlepiej skasuj konto, i bez ciebie jest tu wystarczająco dużo idiotów.

ocenił(a) film na 9

to samo miałem pisać do ciebie

użytkownik usunięty
uxi88

Nie miałeś, ty nawet nie umiesz kropki na końcu zdania postawić, a co dopiero napisać cokolwiek choćby w połowie tak trafnego jak moje posty.

ocenił(a) film na 10

Dobra zamknij się, jesteś żałosny Ice. Nie pisz więcej nic na forum Piły, bo nikogo Twoje żarty nie śmieszą.

użytkownik usunięty
tom320000

"żałosny Ice."
Nie znam człowieka...
"bo nikogo Twoje żarty nie śmieszą."
Ekhm, właśnie, że śmieszą, wieczoram zapraszam przed monitor rodzinę i sąsiadów i razem śmiejemy się z moich dowcipów na forum Siły.

ocenił(a) film na 10

Literówka i już się czepiasz. Gratuluję, jeśli razem z rodziną i sąsiadami nie macie nic lepszego do roboty tylko wchodzenie razem na forum Siły (a nie przypadkiem Piły? Aaa, twój kolejny żart), to tylko dowód, że Twoja rodzina jest tak samo żałosna jak ty i śmieszą ją rzeczy, które nie śmieszą nikogo innego.

użytkownik usunięty
tom320000

Twoją też zapraszam, ostatnio deine mutter stwierdziła, że cię wydziedziczy, jak będziesz dalej takie bzdury pisał...