Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Ten, kto nie był w kinie podczas premiery tej części (w tym ja), zapewne nie wiedział, że po
napisach jest jeszcze jedna scena. Warto czasem przewinąć napisy. Robię tak po każdym
obejrzanym filmie.

ocenił(a) film na 6
lithy_2

Tylko, że nie mam w niej już lektora. Co ona mówi??

ocenił(a) film na 6
lithy_2

jak dobrze zrozumiałem Amanda mówi do tej dziewczynki żeby nie zaufała tej osobie co ją znajdzie jak się okazało tą osobą był Hoffman

użytkownik usunięty
lithy_2

"Pamietaj, nie ufaj swojemu wybawcy. Nie ufaj im"

lithy_2

no tez to widziałem i wszedłem tu by to zrozumieć ale widzę że nikt nie ma pojęcia po co twórcy dodali tę scenkę.

ocenił(a) film na 9
mszmarcin

Więc czy ktoś wie,po co ta scena ??

ocenił(a) film na 7
Primeval

Amanda miala robic to co kaze Hoffman, scena pokazuje, ze dziewczynka specjalnie zostala porwana przez Amande, by Hoffman mogl ja pozniej uratowac (pila V) i wyjsc na bohatera.

ocenił(a) film na 9
a_spiakowska

Aha,dzięki;D

Primeval

Ogólnie mówiąc Piła VI fabuły za bardzo nie uzupełnia. To troche jak granie na zwłoke, ale Część 7 w 3D trochę ratuje serię.

użytkownik usunięty
maslanemaslo

jak to nie uzupełnia?
Wyjaśnia bardzo ważną, a także nurtującą fanów serii rzecz jaką była treść listu do Amandy, a także co znajdowało się w pudełku, które Jigsaw zostawił żonie.

Może źle się wyraziłem. Chodziło mi, że za bardzo nie uzupełnia, bo tylko WYJAŚNIA kilka zagadnień, a dla mnie to za mało!!! Ja bym chciał kilka nowych wątków! Bo np. Harry Potter - w każdej części nie tylko wyjaśnia się dużo rzeczy, ale też jest cała masa nowych nurtujących zagadnień. Rozumiecie o co mi chodzi?! Jak piła weszła do kin to było coś, a teraz mam wrażenie, jakbym kupił dwie takie same zabawki tylko w innych pudełkach...