Powiem tak.. Wszyscy tak pierdolicie na ta Pile, ze kazda kolejna czesc jest taka, sraka i owaka, a i tak wszyscy je ogladacie. Jak nie w kinie, to na kompie. Skoro wam sie nie podoba, to nie ogladajcie. A wasze komentarze wsadzcie sobie gleboko w dupe, bo na pewno nikt nie bierze sobie waszej zjebanej opini do serca. Przyklad jak ledwo co obejrzeliscie jakas czesc i od razu piszecie "chujowa, nie ogladajcie" I myslicie, ze ktos was poslucha i nie ogladnie? Smiech na sali. Zal takich ludzi. Idzcie pierdolnac sie glowa w sciane. Pozdro dla normalnych!
hehe dobre :D w sumie sama prawda :D mnie szczerze powiem intryguje ten film :d bo jest nieprzewidywalny i dlatego go lubię :D jak mi się coś nie podoba to wolę czasem siedzieć cicho bo jak się wypowiem to od razu wszyscy cisną a i tak każdy wie swoje :D
bardzo dobrze to ująłeś :D nie jesteś sam ;)
Dzieki za slowne wsparcie Stary!
Po prostu musialem cos napisac, bo jak widze te zjebane komentarze "wielce szanownych Panow krytykow filmowych", to mnie krew zalewa!
Do roboty zapierdalac i samemu cos stworzyc, a nie krytykowac czyjas prace! Problem w tym, ze biorac juz pod uwage branze filmowa, to 99,9999999% tych "zajebistych koneserow" kina potrafi tylko nagrac zjebany na maxa filmik telefonem komorkowym i wrzucic na youtube! Jestescie po prostu zajebisci wtedy! Padam do stop i z wrazenia spuszczam sie na ekran ogladajac wasza jakze ciezka prace!
To nie kacik zyczen i zazalen! Wypierdalac do programu "rozmowy w toku"! Tam z Ewa porozmawiacie o swoich problemach!
Zgadzam się z tobą gościu! Jest fanów więcej niż myślisz, tylko, że my mamy co robić w domu i nie zakładamy tyle tematów co antyfani.
Po Twoich postach widac, że Ty masz jakieś problemy ze sobą...I prosze Cie, weź coś na wstrzymanie jeśli nie potrafisz wyrazic swojej opini nie ubliżając innym, tylko dlatego, żę maja inny gust.
A forum jest po to by wymieniac się opiniami, no chyba, że Ty wiesz lepiej po co jest forum.
I przestań przeklinac, bo nie staniesz się przez to bardziej wiarygodny...
Po pierwsze nie mam zadnych problemow z soba.. Nie mozesz tego stwierdzic, bo nie jestes moim lekarzem. Po drugie nie przeklinam dlatego, zeby stac sie bardziej wiarygodnym.. Robie to tylko dlatego, ze tylko w ten sposob w dzisiejszych czasach mozna dotrzec do wiekszej grupy ludzi. Malo kto dzisiaj jest kulturalny i nie uzywa slowo "kurwa" jako przecinka. Chyba przyznasz mi racje? A jak nie, to chyba nie widzisz co sie dzieje na swiecie, ale to jest akurat teraz nieistotne.
Owszem, forum jest po to by wymieniac sie opiniami, ale wiekszosc z was, tak jak wspomnialem po obejrzeniu jakiejs czesci pisze cos w stylu: "Wlasnie wrocilem z kina.. Ale chujowo. Nie ogladajcie, bo szkoda pieniedzy i czasu". To jest wedlug Ciebie wymiana zdania?! Jesli tak, to "usciskam reke" i powiem, ze jestes zajebisty!.. bo wedlug mnie to nie jest wymiana zdania, tylko ewidentna krytyka z dodatkiem, ktory probuje przekonac cala reszte, ze nie warto ogladac tego filmu. A wiesz co? Ja pierdole takie wasze zdanie, bo jak bede mial zamiar obejrzec film, to i tak obejrze, a nie bede sugerowal sie waszym zdaniem!
Inny gust, to nie zakaz ogladania innym, tylko ewidentne granie na nerwach z proba wprowadzenia w zycie wlasnych mysli i zakazow. Pierdolcie sie! Tyle wam powiem!
"Pierdolcie sie! Tyle wam powiem!"-widac jesteś człowiekiem na poziomie.
Perosze Cię, koleś nie podniecaj się jak nastolatka.
A i jestem kobietą:)
"Po pierwsze nie mam zadnych problemow z soba.. Nie mozesz tego stwierdzic, bo nie jestes moim lekarzem"-Ty stwierdziłeś to po tym czy piszę negatywną, czy pozytywną opinię na temat Piły, więc ja stwierdziłam to po Twoim poście:)
"Malo kto dzisiaj jest kulturalny i nie uzywa slowo "kurwa" jako przecinka."- i co w związku z tym? Idziesz za modą? To nie usprawiedliwia Ciebie, ani trochę.
"a pierdole takie wasze zdanie, bo jak bede mial zamiar obejrzec film, to i tak obejrze, a nie bede sugerowal sie waszym zdaniem!"-no i dobrze, czy ja Ci tego zabraniam?
Owszem niektóre komentarze są bezsensowne i głupie, ale piszą je zarówno fani (np.Ty) jak i antyfani. A Ty włożyłeś wszystkich antyfanów Piły do jednego worka, więc chyba coś tu jest nie tak?
1. Wiem, ze jestem czlowiekiem na poziomie. Nie musisz mi tego mowic, ale uprzejmie dziekuje :>
2. Niestety nie moge spelnic Twojej prosby odnosnie mojej podniety. Na to nie masz najmniejszego wplywu.
3. Nie jestem dla Ciebie koles, bo nie jestem Twoim kolega, a tymbardziej nastolatka. Pomylilas plec, ale bez obaw.. Czasem to sie zdarza...
4. To, ze jestes kobieta nic tu nie zmienia
5. Dobrze, dla Ciebie mam problemy z soba. I co? Czujesz sie teraz wygrana?
6. Tak ide za moda i wszystkimi trendami. Nie czuje sie w jakikolwiek sposob winny, wiec nie potrzebuje usprawiedliwienia na swoje zachowanie.
7. Zgadza sie. Nie Ty mi zabraniasz ogladac ten film, ale ja piszac tutaj pierwszy komentarz nie uderzalem od razu do Ciebie, tylko do ogolu.
8. Moze i wlozylem wszystkich do jednego worka, ale to dziala w obie strony, wiec nie mam zamiaru wkladac kazdego w osobny worek, bo nic bym nie robil, tylko siedzial na forum i do kazdego postu zakladal nowe tematy. Strata czasu na niektorych imbecyli.
9. A na koniec odpowiedz mi na pytanie. Dlaczego wszyscy antyfani (w tym Ty) mimo, ze maja zle zdanie na temat filmu, to i tak ogladaja kazda kolejna czesc ktora wychodzi? Skoro wam sie nie podoba, to po co ogladacie? Jedno nie trzyma sie kupy drugiego. Nie rozumiem tego. Ja lubie, wiec ogladam. Wy nie lubicie, to po co to robicie? Tylko debile tak robia, ktorzy do konca nie moga sie okreslic. Zal...
Wszystko ladnie, pieknie ale .... wyjesnij mi jedno, skoro tak uwielbiasz Piłe to dlaczego? Dlatego ze sa fajne efekty specjalne, ze widac tam duzo krwi, cierpienia, przemocy, itp. Dlatego ze ktos za nic kogos zabije, ze go torturuje, czy dlatego ze jest tam ciekawa fabula. Jesli to ostatnie to ci gratuluje, bo ja tam zadnej sensownej fabuly nie widze, jeden koles zabija, pozniej nie wiadomo czemu zastepuje go agent FBI (nie jest przeciez z nim w rodzinie). Owszem ciekawa fabula i akcja, ktora trzymala w napieciu byla tylko w ,,jedynce". A jesli to jest to co predzej wymienilem, czyli przemoc itd. to ci szczerze wspolczuje.
P.S. A i powiem ci ze obejzalem wszystkie czesci Piły i to nie dlatego ze mi sie podoba, ale dlatego ze chce sie kurwa dowiedziec dokladnie dlaczego ten psychol morduje i chce zobaczyc sensowne zakonczenie z sensowna odpowiedzia na moje pytanie. I sadze po sobie ze wiekszosc antyfanow co uwazasz ze nie lubia Pily a ogladaja ja to napewno z tym samym celem co ja.
"bo ja tam zadnej sensownej fabuly nie widze" - to, że nie widzisz to nie znaczy, że jej tam nie ma. Wystarczy przeczytać twój bełkot by wiedzieć, że nic nie zrozumiałeś.
Muszę cię jeszcze czymś zasmucić - nie potrzebnie oglądałeś te wszystkie "gupie" Piły, gdyż odpowiedź na twoje pytanie "chce sie kurwa dowiedziec dokladnie dlaczego ten psychol morduje" jest zawarta w pierwszej części filmu.
1. Ależ nie ma za co...
2. Wiem, w wieku nastolatka można podniecic się byle czym:)
3. A gdzie ja napisałam, że jesteś kobietą? Napisałam tylko żebyś nie podniecał się jak nastolatka, ale cóż, nie każdy potrafi czytac ze zrozumieniem...zdarza się.
4. Owszem zmienia.
5. Nie, dlaczego miałabym się tak czuc?
6. Tak myślałam, mało kto potrafi wybic się z tłumu.
7. Poczułam się urażona tym postem, ponieważ był on skierowany do antyfanów, czyli do mnie. To tak samo jakby ja napisła, że wszyscy faceci do idioci to nie dotyczyłoby to Ciebie?
8. Ale mnie nie obchodzi czy inni wkładają wszytsko do jednego worka, czy nie, dyskutujemy teraz na temat Twojej wypowiedźi.
9. A gdzie ja napisałam, że oglądałam wszytskie częsci? Obejrzałam 1, ponieważ była całkiem dobra, 2 była całkiem, całkiem ale trójka to już kompletny nie wypał...i ani 4, ani 5 nie obejrzaałam, więc nie rozumiem skąd Ci się to wzieło?
Koncze temat. Jak chcecie, to wypowiadajcie sie dalej. Uwazam, ze w tym czasie, ktory poswiecam na ta wymiane zdan moge zrobic cos o wiele bardziej pozytecznego. Miejcie swoje racje, do ktorych i tak mnie nikt nie przekona wyrzucajac co chwile z rekawa nowe argumenty, bo ja wiem swoje i nie wiem czym wy chcecie przekabacic kogos na swoja strone. Moze najlepiej wezmy paly, kastety i bejsbole i spotkajmy sie gdzies na boisku, gdzie dwie grupy beda walczyly ze soba w natarciu kto ma racje. Zal... Koncze swoj udzial tutaj na forum, bo ani wy, ani nikt inny nie zmieni we mnie tego jak postrzegam ten film. A wy kloccie sie dalej.
Zegnam!
"Po drugie nie przeklinam dlatego, zeby stac sie bardziej wiarygodnym.. Robie to tylko dlatego, ze tylko w ten sposob w dzisiejszych czasach mozna dotrzec do wiekszej grupy ludzi. Malo kto dzisiaj jest kulturalny i nie uzywa slowo "kurwa" jako przecinka. Chyba przyznasz mi racje?"
A oto i twoja wypowiedź... a więc mam pytanie: Gdy na ulicach większość kradnie, ty też kradniesz? Oczywiście, każdy używa wulgaryzmów, lecz nie u każdego "kurwa"=",".
Kolego, Twój temat jest obsceniczny i wulgarny, używanie słów "sraka" oraz "dupa", nie mówiąc już o reszcie, nie przystoi komuś, komu pozycja materialna pozwala już korzystać z internetu. A propos rady o uderzaniu sie głową w ścianę, rozumiem, iż wynika ona z Twojej dobrej praktyki?
Oczywiście mógłbym przeslać ten temat moderacji i wahałem się nawet, czy tego nie zrobić, lecz póki co nie zrobię tego, niech zostanie pomnikiem, trwalszym niż ze spiżu, Twego zacofania emocjonalnego.
Au revoir.
Do kmieciu3
O Kurwa Ziomek Zajebiście napisałeś Szacun !
100 % Racji masz xD
Pozdro
W pewnym sensie zgadzam się z założycielem tematu. To, że użył wielu wulgaryzmów nie zmienia faktu, że ma rację. Ja nie oglądam Piły tylko dlatego, że ma hektolitry krwi (chociaż w pewnym sensie też), ale dlatego, ponieważ posiada pewną głębię. Wystarczy ten film trochę zrozumieć. Pod maską brutalności jest fantastyczna fabuła i niespodziewane zwroty akcji. Filmy takie nazywa się "Mindfuckami", uwielbiam takie i tyle.
Phi, jeśli dla ciebie "Piła" jest mindfuckiem, to pewnie instrukcja z jajka niespodzianki przerasta Twoje możliwości percepcji.
Skoro tak uważasz. Są różni ludzie, każdy uważa inaczej. Ja zaliczam ten film do "mindfucków" ze względu na zwroty akcji na końcu każdej części. Nie interesuje mnie co mnie przerasta, rozmawiamy o filmie a nie o mnie.
zgadzam się z tobą w 100% tylko następnym razem jak piszesz to staraj się nie pisać tych wulgaryzmów,razi w oczy!pozdro.
ludziki idźcie sobie wszyscy na czat "mam problem" powymieniać sie swoimi niesamowitymi poglądami.. zaglądam tu raz na jakiś czas i jedyne co widze to jakieś debilne kłótnie.. NORMALNI powinni po prostu OLEWAĆ wypowiedzi tych którzy chyba nie mają swojego zycia i dlatego ciagle tu próbują "błysnąć" zeby sobie w jakiś sposób wynagrodzić(icek tu pozdro dla ciebie :P)...jak to wszystko czytam to mam sobie ochote podciąć...kabel od neta... przewraca wam sie w monitorach.. pozdawiaM
Zgadzam się z założycielem tematu, choć mógł powstrzymać się od wulgaryzmów... ale, nie bede mu dogryzał bo ktoś to zrobił za mnie, więc...
Ja oglądam za pierwszym razem Piłę całą, potem tylko fragmentarycznie (wiadomo jakie fragmenty;]). Dlaczego? Bo lubię takie wyszukane metody tortur itp. Jestem chory? Nie, bo oglądam to, ale tego nie robię, nie siedzi to w mojej głowie na dłużej. Podnieca nie to? Ej no, weź przestań!
zjadaczu filmow!
Analizując twoje poprzednie wypowiedzi na forum filmu "Piła vi" doszedłem do wniosku, iż jeśli twierdzisz, że to, co tu widzisz można opatrzyć epitetem "debilne", to w zasadzie powinieneś tutaj czuć się jak w swoim domu. Ubolewam nad brakiem interpunkcji w twoich wypowiedziach, choć w zasadzie są one tak nieskomplikowane, że do ich zrozumienia nigdy jeszcze nie potrzeba było przecinków. Jednakowoż prawdziwy wybuch śmiechu wywolało u mnie rozpoczęcie posta z małej litery, a zakończenie go dużą.
Ja napisze tak ci którzy najbardziej obrazaja ten film w formie słownej to pierwsi poleca do kina aby zobaczyc Piłe VI
jestem dziewczyną :D ale nic nie szkodzi hehe :D i się nie przejmuj innymi bo i tak masz racje :D yoł ;)
Pierwszy raz wypowiadam się na temat "Piły", a więc ja mam taką zasadę- jak obejrzę pierwszą część to obejrzę i kolejną- z ciekawości. Tym bardziej, że o Pile tak się trąbi, że to taki wspaniały horror. "A wasze komentarze wsadzcie sobie gleboko w dupe, bo na pewno nikt nie bierze sobie waszej zjebanej opini do serca." Dlaczego "zjebanej"? Jak opinia obraża mój ulubiony film to już ta osoba nie ma racji? Nie rozumiem twojego toku myślenia, jest zbyt prosty. Skąd wiesz, że ktoś nie posłucha? Może ktoś jednak widząc taki wpis nie wyda kasy w kinie? "Zal takich ludzi. Idzcie pierdolnac sie glowa w sciane. Pozdro dla normalnych!" A przepraszam, Ci rzekomo "normalni" to kto? Skąd wiesz, że 10% fanów tego filmu, to nie pierdzielnięte dzieci, które później te wymyślne tortury nie przekładają życie codzienne i nie bawią się w taki sposób zwierzątkami? To nie jest zbyt normalne. A według badań/ankiet tak właśnie jest (co prawda nie 10%, ale dokładnie ile to nie pamiętam). Więc proszę cie o nieobrażanie, bo ja złego słowa na ciebie nie mówię, a tym poczułam się urażona. Moje zdanie na temat piły: pierwsze części miały ode mnie 3, późniejsze już po 2. Dlaczego? Hmm... Nudzi mnie ten film. Nie jest dla mnie straszne lanie krwi i obcinanie nóg. Straszne jest to gdy musisz główkować tak, że w zwykłym spięciu widzisz "złą moc". Tzn. dla mnie najlepsze są Horrory psychologiczne, a jak są Japońskie to już super. Po za tym producenci łapią akurat tę chwilę gdy Piła się spodobała i doją kasę z fanów piły robiąc kolejne, coraz bardziej sc-fi, części.