Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

http://www.sawproject.pl/
Co o tym myślicie?

ocenił(a) film na 7
dawidjus8

Zastanawiam się co to za pułapka na 1 zdięciu.Przypomina mi się ta z 3 części(ta wykręcająca rece,nogi,głowe)ale to raczej nie będzie scena z retrorespekcji.A co do 2-ej foty to możliwe jest to ,że Jill będzie współpracować z Hoffmanem-tylko po co?

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

To JEST pułapka z Piły III. W taczce widać Timothiego z Piły III. Z resztą, to od razu rzuca się w oczy, że to pułapka z Piły III. Jak można to pomylić z inną pułapką? :D

Ta retrospekcja ma za zadanie pokazać, że Hoffman to prawdziwy następca, zrobi wszystko dla Jigsawa. Mam nadzieję, że przeżyję Piłe VI.

A drugie zdjęcie z Jill. Mam dziwne wrażenie, że Hoffman chce zrobić coś złego z Jill. Pewnie będzie chciał ją porwać (oczwiście nie w tej scenie) i wrzucić do pułapki :P

ocenił(a) film na 7
tom320000

Mój błąd.To faktycznie ta pułapka i rzeczywiście tam jest jakieś ciało.

ocenił(a) film na 7
dawidjus8

Sorry z błąd to nie może być pułapka z Piły III

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

to nie jest pulapka z pily III bo ona wygladala troszke innaczej jestem tego pewny i tez bylo inne pomieszczenie to jest jakas nowa pulapka co do drugiego zdiecia to mysle ze Jill bedzie razem z Hoffman'em pracowac ale mysle ze Hoffman sam chce byc nastepca Jigsawa bez pomocy Jill i ja porwie i ta pulapka jest dla Jill

ocenił(a) film na 7
dawidjus8

<rotfl>
No właśnie tom320000. Nie znasz się!

ocenił(a) film na 7
Madm4n

Panowie Tom ma racje.Przed chwilą jeszcze raz obejrzałem scenę z Timothym i jest tam ta sama maszyna i to samo pomieszczenie co na zdięciu.Tak więc mamy doczynienia z retrorespekcją.

ocenił(a) film na 10
Madm4n

Ja się nie znam? Chyba jestem największym fanem Piły w Polsce :P konto na houseojfigsaw.com, officialsawforum.com, kevingreutert.com, subskrypcje Erica na youtubie, długie analizy każdej sceny z serii itp. itd.

ocenił(a) film na 7
tom320000

Ohh.. Nie obrastaj tak w piórka. Motłoch stwierdził, że nie masz racji, więc się nie kłóć! :D

ocenił(a) film na 9
Madm4n

Tom ma racje matole, włączyłem jeszcze raz Saw 3, pułapka ze zdjecia jest z Saw 3.

ocenił(a) film na 7
uxi88

Włączyłeś jeszcze raz saw3 żeby sie tego upewnić..? No cóż, wygląda na to że chyba będę musiał ci zaufać.
*Odchodzi kręcąc głową*

użytkownik usunięty
tom320000

Oho, wejde tam i obejrzę twoje zwyrodniałe wypociny...

użytkownik usunięty
tom320000

Gdybym to ja był największym fanem piły w Polsce to w życiu bym się do tego nie przyznał publicznie.

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

Ja bym sie zgodziła że jest to pułapka z piły III (1 zdjecie) , w tej taczce widac jakiegoś kolesia więc raczej to bedzie pułapka z saw 3 i bedzie pokazane jak on tego murzyna złapał i jak go do tej pułapki przymocował :]

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

Icek_Dikman wynocha z forum... anty wielbicieli piły tu nie chcemy
Ja jak najbardziej mogę sie przyznac PUBLICZNIE że jestem meeeggggggaaa fanką Saw

użytkownik usunięty
Costas_Mandylor

<ziew> nie sądzę, mała, żebyś miała cokolwiek do powiedzenia w tej kwestii.

dickmanie jestem zawiedziony twoją postawą..uciekłes i sie nawet nie pożegnałeś..mogłes napisac chociaz "wymiękam.. ide innych podreczyć swoją nieciekawą osobą"

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Coś ci się pomyliło, podpinasz się pod usera Icek_Dikman, a swój post kierujesz do jakiegoś DiCKmana.

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

Twój komentarz był zbędny antyfanie .... <gniecie placki> nie chce mi sie z tobą dyskutowac na temat tego filmu i innych kwestii xD
Koniec tematu xD

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

Masz racje zjadaczu_filmow ;) Coś wymiękł ten nasz antyfan .... Mysli że wygra z "nami" fanami filmu piła .... cos mu sie chyba jakieś bajki pomyliły xD

użytkownik usunięty
Costas_Mandylor

Witam ponownie cipki, w przeciwieństwie do was dzieciaki ja mam jeszcze wakacje, także na kilka dni byłem w Brennej, ale mniejsza o to. Jeszcze powyśmiewam się tu nie raz z waszej chorej fascynacji bebechami...

a kogo to obchodzi gdzie ty byłeś lachociągu :)

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Coś ten filmweb źle wyświetla, pisałeś do swojej mamy, a wyszło pod moją wypowiedzią, ciekawe.

będziesz mi szmato teraz po matce jechał bo jesteś za głupi żeby coś innego odpisać.. a pomyśleć że mógłbym być twoim ojcem gdyby mnie świnia na schodach nie wyprzedziła :)

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Jak mógłbyś być ojcem swojej mamy (znowu się wyświetla pod moimi postami, dziwne).

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

A co do zdjęc to fajne ^^ już nie moge sie doczekac premiery saw VI ;** ;]

ocenił(a) film na 10
dawidjus8

Ice Dikman widze że prubujesz pokazac nam swoją inteligencję , ale jakoś ci to nie wychodzi dziadu

ocenił(a) film na 7
Costas_Mandylor

Do sieci trafił nowy spot:
http://teaser-trailer.com/2009/10/if-its-halloween-it-must-be-saw.html