Pamiętacie jak żona Jigsawa poszła do jakiegoś budynku i wrzuciła komuś
przez drzwi kopertę? Co potem jeszcze była na taśmie z kamery pokazana? O
co chodzi ?Czy mnie coś umknęło w filmie czy to może furtka do kolejnej
części Piły?
hmmm, ja myślę że wyjaśni się to dopiero w kolejnej części, twórcy musieli
sobie przecież zostawić coś co mogli wykorzystać w kolejnej odsłonie.
a mi sie wydaje ze to pokój Amandy. i ze ona wcale nie zginęła.
ewentualnie doktor z jedynki
Ja sądzę, że Dr. Gordon żyje i to właśnie jemu wrzuciła tą paczkę. Próbowałem w necie szukać czy to czasem nie był szpital w którym Gordon leczył ale nic nie znalazłem
hmmm, no jest to też jakieś rozwiązanie, faktycznie sprawa z tym Gordonem
jest dziwna.
I co najdziwniejsze w kazdej czesci postac Gordona zostaje wspomniana. CZy to ktoś wspomni jego czy to w scenie retrospekcji mozna zobaczyc tabliczke z jego nazwiskiem na drzwiach. Sadze ze scenarzysci chca jednak doprowadzic jego sprawe do konca tylko ilez mozna czekac. Czekam na to juz 4 lata :D
ale przecież wyraźnie było zaznaczone że gordon nie wyraził zgody na leczenie
jak dla mnie wyjaśnia to dlaczego zginął
i nie bardzo rozumiem czemu hoffmanowi założyli obrożę, przecież wszystkie zadania wypełniał
koperta była dla dr heffnera (czy cos takiego), kolesia który robił sekcje na początku IV..tak mi sie przynajmniej wydaje..aktor go grający miał grac w VI a w ogóle nie wystąpił wiec w VII na bank będzie.. ma zdolnosci chirurgiczne wiec to by wyjasniało udział chirurga w nie których pułapkach..
1. Ciekawa interpretacja, że to dla niego.. Może rozwinąć to jakoś?
2. Dr Heffner występuje w Pile 6 (mówi, że robił sekcje wszystkich ofiar i że kawałek w ciele Baxtera został wycięty w inny sposób niż u pozostałych)
Myślałem że to ten drugi typek wystąpił z sekcji z IV.. zreszta nie ważne, wazne jest to ze pewnie wycinał kawałki wszystkim ofiarom oprócz setha wiec wie co mowi :P ..postawiłbym na niego (oczywiście żadnej kończyny:P)
pewno nastepna czesc za rok co tam zas wymysla ja obstawaiam ze ta jego zona tym wszystki kieruje i to ona jego nastepca zostanie :)
byłm wczoraj ale i tak juz chce zobaczyc w domu na dvd po przestudiowac po w kinie to tak szybko ze trzeba na spokojenie przesledzic co i jak i wogole bo moze cos tam umkneło ale lubie Costasa moj idał faceta jesli o wyglada chodzi dlatego czega na piłe nastepna,,,
A mi się wydaje, że dziecko Jigsawa przeżyło, Jigsaw zostawił komuś drugiego pudełko z celami, który potem będzie testowany w finalnej batalii, a na końcu pojawi się Gordon, którego śmierć upozorowano.. co w tej części jest już taka śmierć niezwykle popularna (powoli wracamy do ożywiania zmarłych?).
I dzięki temu mamy pomysł na kolejne trzy części.