Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Pomijając fakt, że po drugiej już części film stał się nie straszny lecz obrzydliwy. Kawałki wycinanie mięsa, mózgu czy przecinanie na pół czego popadnie , nie są straszne. Są beznadziejnie, obrzydliwe, wszystkie takie same tylko częśc ciała się zmienia ew. narzędzie. Naprawdę, dla mnie to już jest trochę śmieszne. Piła VI?! Już 3, 4 i 5 były tak beznadziejnie że wymiotować się chciało. Dla mnie to jest seria najgorszych horrorów. Powiedzcie mi, jak można się bać tego że komuś ucięło ucho?
Moim skromnym zdaniem, robienie kolejnej częsci za przeproszeniem tego szajsu, to jakaś ironia, pomyłka , żart i sarkazm w jednym. I nie mówcie mi tutaj że się nie znam i tak dalej. Dla mnie Piła to jest kompletna pomyłka. Jak będę chciała oglądnąć rozcinanie uda, to sobie włączę "Popraw mnie" o operacjach plastycznych.

ocenił(a) film na 1
Uzalezniona

wycinanego mięsa*

ocenił(a) film na 9
Uzalezniona

ironią i sarkazmem to można nazwać twoja wypowiedz, nie podoba sie to nie
musisz oglądać, ja wole sto razy 6 i kolejne odsłony piły niż powielane
kolejne komedie romantyczne którymi już polscy widzowie po prostu rzygają i
podobne do nich inne filmy, nikt cie nie zmusza do oglądania, lećdalej
obejrzyj sobie przypadkowy mąź albo milość na wybiegu... itp.

ocenił(a) film na 1
wildfirepl

Ojoj, nie unoś się tak. Od kiedy to negatywny stosunek do piły oznacza że uwielbia się komedie romantyczne? Naprawdę nie masz argumentów? I co mają polskie komedie do Piły, nie ograniczaj się tylko do tych dwóch gatunków. Jak nie na Piłę, to na Miłość na wybiegu. Nie zapominaj że są jeszcze inne gatunki, o których sobie możesz grzecznie przeczytać na PWN.
I mam pewną zasadę, jak chcę coś skrytykować muszę to zobaczyć, bo inaczej czepiałbyś się że nie widziałam więc nie mam prawa głosu. No kochani zdecydujcie się :]

ocenił(a) film na 10
Uzalezniona

"film stał się nie straszny lecz obrzydliwy. Kawałki wycinanie mięsa, mózgu czy przecinanie na pół czego popadnie , nie są straszne."
A więc moja droga po pierwsze to SAW nie jest horrorem, dla mnie to mocny(w sensie brutalny) thriller psychologiczny z elementami horroru;)
A po drugie to mi tam nie przeszkadzają te kawałki mięsa i mózgu jak to określiłaś<lol2>. Ja moge przy tym jeść :] świetny film jeśli chodzi o fabułę:] ale jeśli zrobią z tego "mode na sukces" to się załamie. Ma być sensowne zakończenie i z pewnością będzie;) Jigsaw rządzi!
]:->
P.S. mogłaś sobie darować skoro brzydzą cie takie sceny<lol2> biedactwo

ocenił(a) film na 8
Uzalezniona

"Kawałki wycinanie mięsa, mózgu czy przecinanie na pół czego popadnie , nie są straszne. Są beznadziejnie, obrzydliwe, wszystkie takie same tylko częśc ciała się zmienia ew. narzędzie."

Dziewczynko, powiem tak - żeby wypowiadać się na jakikolwiek temat, potrzebna jest choć odrobinka znajomości polskiej pisowni i poprawne składanie zdań ( tak, żeby ktoś jak będzie czytał ten Twój bełkot,domyślał(!!) się o co w nim chodzi)