http://www.youtube.com/watch?v=2z1mEZ73Eio co sadzicie o nim ?
Szczerze mówiąc nie można za bardzo spekulować, bo nie wiele widać. O wiele więcej było już widać przy teaserze IV. Jedyna scena, którą dobrze widać, to oczywiście ta z karuzelą, do której dostaliśmy klip.
Tu mamy lepszą jakość: http://www.filmjunk.com/2009/07/24/saw-vi-teaser-trailer-and-first-clip/
To chyba najgorszy trailer jaki zrobili jeśli chodzi o serie "Piła". Jakiś taki na odwal sie byle tylko był...szkoda.
no nie za duzo widac ale to dopiero teaser !!! juz nie moge sie doczekac jak wyjdzie film !
"nie można za bardzo spekulować, bo nie wiele widać"
Spróbuj z rozjaśnianiem monitora.
A może nie chodzi o rozjaśnienie monitora? Tylko o to, że sceny są podzielone w małych telewizorkach?
A co do teasera, no to po kolei:
-w pierwszym ujęciu widac jakąś kobietę z jakimiś słuchawkami. Może jakieś fale przejdą przez mózg, nie wiem, spekuluje
-później po szybkim ujęciu z karuzeli widać jakiegoś starszego faceta z maską na twarzy. Jest tam jakiś kwas może, nie wiem.
-w nastepnym pokoju na dwóch telewizorach widać Williama przetrzymującego uchwyty, które najprawdopodobniej trzymają przy życiu tą wiszącą kobietę
-a później znowu karuzela
No i te 6 lekcji, wyborów i szans. Mam nadzieje, że to ma symbolizować 6 część, a nie tylko 6 pułapek. W V bylo 7, a ktoś mówił, że w VI jest jak na razie najwięcej pułapek w serii.
Spekulować też można o roli Williama. W trailerze widać jak trzyma jakieś uchwyty. Wcześniej pojawił się też przy karuzeli. Jego gra może być więc podobna do Jeffa i Rigga. Może będzie musiał przejść serię testów i decydować za każdym razem, które osoby mają przeżyć. Co o tym sądzicie?
Barcelonismo z tym wyborem osób które William może ocalić to nieżle trafiłeś. Nie wiem czy dobrze wychwyciłem ale w pierwszym klipie z karuzelą była mowa o możliwosci ocalenia tylko 4 osób z 6.
"Tylko o to, że sceny są podzielone w małych telewizorkach? "
No to musisz kupić większy monitor
"w pierwszym ujęciu widac jakąś kobietę z jakimiś słuchawkami"
Jeśli nie uwolni sie odpowiednio szybko, to puszczą jej tą badziewną muzyczkę z Piły i umrze z nudów (źróło: przeciek)
Nie masz kolegów Icek, to widać. Przykro mi, że Cię rozszyfrowałem. Ale to prawda. Są wakacje, wyjedź gdzieś, poznaj kogoś, może będzie lepiej. Może nie jesteś do końca stracony.
"Nie masz kolegów Icek, to widać."
hej, hej, to, że na avatarze jestem sam nie oznacza jeszcze, że nikogo nie znam.
"Są wakacje, wyjedź gdzieś, poznaj kogoś, może będzie lepiej"
Skoro to ja nie mam znajomych i powinienem pojechac na wakacje kogoś poznac, to dlaczego ty cały czas siedzisz tu i odpisujesz mi na forum Piły?? Podejrzewam, że cierpisz na jeden z klasycznych kompleksów, który objawia się przypisywaniem innym własnych niepowodzeń. Sądząc po twoim zamiłowaniu to tego obrzydliwego, tudzież właściwie perwersyjnego filmu mniemam, że sam spędzasz całe dnie masturbując się w masce knura rozpłodowego przed zdjęciami na rotten.com.