Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

wybieram sie na horrorfestiwall, gdzie będzie pokaz "saw VI". moja "piłoedukacja" kończy się na trzeciej częsci - czy będę wiedział o co chodzi w częsci szóstej czy filmy te sa az tak ze soba powiazane ze nie ma sensu jej ogladać bez znajomości poprzednich częsci (których, przyznam, nie specjalnie mam ochotę oglądać).
z góry dzięki za info, szydercom i gówniarzom dziękuję za nie odpisywanie

pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
birkin

Moje zdanie jest takie, że jeśli się nie widziało poprzednich części to lepiej nie oglądać Piły 6. Każda część jest ze sobą powiązana i w każdej części pojawiają się wyjaśnienia co, jak, skąd, kto i dlaczego. Mimo, iż nie lubię filmów, gdzie kolejne części są produkowane w nieskończoność to muszę powiedzieć, że tutaj zrobiłem wyjątek. Końcówka każdej części mnie zaskakuje i nakręca mnie na kolejną. Za każdym razem staram się oglądać w kinie, gdzie satysfakcja jest gwarantowana. Faktem jest, że jestem zagorzałym fanem serii Piły i będę ten film polecał każdemu, nawet najgorszemu wrogowi.

cysiek15

tak też myslałem...:(
dzieki za odpowiedź, chociaż trochę strach być najgorszym wrogiem zagorzałego fana (fanki?) "Piły"...
:))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 10
birkin

Jak dla mnie, to nie ma sensu, abyś oglądał samą VI. Obejrzyj sobie IV i V w domu. Wtedy VI będzie miała dla Ciebie sens, bo z tego co widzę, to bardzo łączy się z IV i V częścią.