Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

moim zdaniem już ta część powinna być ostatnią. wyjaśniło się co miało się wyjaśnić, ale nie wyjaśniło się to, że Mark Hoffman zabija i zabił innych ponownie kontynuując dzieło Piły. mogli to już pokazać, że ktoś to odkrył a nie .. stworzą piłe VII i będzie kicha. bo już nic ciekawego nie pokażą. wczoraj byłam w kinie na szóstce i powiem, że nie zaskoczyła mnie jakoś. zniesmaczyła mnie pierwsza scena. a Wy co o tym sądzicie?

galanteria

"moim zdaniem już ta część powinna być ostatnią. wyjaśniło się co miało się wyjaśnić, ale nie wyjaśniło się to, że Mark Hoffman zabija i zabił innych ponownie kontynuując dzieło Piły" ale co tu miało sie wyjaśniac, Hoffmann lubił zabijać i przez to musiał przejść test. Co do VII to cos mi sie obiło o uszy, ze ma sie wyjasnić sprawa z doktorem gordonem, no i pozostaje jeszcze motyw tej dziennikarki, no i tej matki z synem.

michalzawiski

dziwiło mnie strasznie to jak się uwolnił. a co do następnej części to jest już to potwierdzone, i nie jestem z tego powodu zadowolona no ale zobaczymy jak to będzie. i co z Piły żoną dalej będzie od co, to też jest pytanie.

galanteria

ja myśle, ze hoffman bedzie chciał sie na niej zemscić

ocenił(a) film na 9
michalzawiski

napewno bedzie chcial sie na niej zemscic. No i ta kolejna piła moze byc ciekawa

pierug92

no myślę, że zemsta to na pierwszym miejscu.
ciekawe wgl ile jest planowanych tych części pił. obstawiam, że do dziesięciu dobiją haha.

galanteria

Z tego co wiem napewno będzie VII robiona w 3D i planuja jeszcze ósmą

michalzawiski

mnie zaskoczyło to że wiedziała o całej tej grze... i cicho siedziała :|

no i mam nadzieje że bedzie wyjasnione co z gordnoem chociaz slyszalem ze jego postac sie nie pojaiw bo aktor zarzadal duzej sumy ...