moim zdaniem już ta część powinna być ostatnią. wyjaśniło się co miało się wyjaśnić, ale nie wyjaśniło się to, że Mark Hoffman zabija i zabił innych ponownie kontynuując dzieło Piły. mogli to już pokazać, że ktoś to odkrył a nie .. stworzą piłe VII i będzie kicha. bo już nic ciekawego nie pokażą. wczoraj byłam w kinie na szóstce i powiem, że nie zaskoczyła mnie jakoś. zniesmaczyła mnie pierwsza scena. a Wy co o tym sądzicie?
"moim zdaniem już ta część powinna być ostatnią. wyjaśniło się co miało się wyjaśnić, ale nie wyjaśniło się to, że Mark Hoffman zabija i zabił innych ponownie kontynuując dzieło Piły" ale co tu miało sie wyjaśniac, Hoffmann lubił zabijać i przez to musiał przejść test. Co do VII to cos mi sie obiło o uszy, ze ma sie wyjasnić sprawa z doktorem gordonem, no i pozostaje jeszcze motyw tej dziennikarki, no i tej matki z synem.
dziwiło mnie strasznie to jak się uwolnił. a co do następnej części to jest już to potwierdzone, i nie jestem z tego powodu zadowolona no ale zobaczymy jak to będzie. i co z Piły żoną dalej będzie od co, to też jest pytanie.
napewno bedzie chcial sie na niej zemscic. No i ta kolejna piła moze byc ciekawa
no myślę, że zemsta to na pierwszym miejscu.
ciekawe wgl ile jest planowanych tych części pił. obstawiam, że do dziesięciu dobiją haha.