Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

katastrofa!!

ocenił(a) film na 1

Ten film to wielka porażka zwłaszcza 6!!! jest to strasznie naciągane i bez sensu!! ciągle robią nowe części,chcą zaskoczyć,wystraszyć lecz im się to wydaje to jest śmieszne a nie straszne! płakać się chce że są takie idiotyczne filmy! a nie bać się!! są horrory bardziej straszne od tego gówna!!! Lepiej niech zajmą się pisaniem dowcipów niż robieniem "Horrorów"!!! xD

x_cat_x

Pił to nie jest horror. a tak wogóle może jakieś argumenty konkretne?

użytkownik usunięty
michalzawiski

W kółko to samo..
Zaciąłeś się (nie przy goleniu) ?

nie, chce tylko nawiązać dyskusje takie to trudne. rozumiem, ze sie komus nie podoba, ale dlaczego?

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

jest to strasznie naciągane,nudne i to się kupy nie trzyma itp.

michalzawiski

że naciągane to może, ale nudne i kupy się nie trzyma to już napewno nie.

użytkownik usunięty
michalzawiski

może jakieś argumenty konkretne?

ocenił(a) film na 3

Dwa słowa w "dyskusji" - uwaga, możliwe SPOILERY :) Obejrzałem, poniekąd z przyzwyczajenia. Pierwsza część była dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, swego rodzaju "powiewem świeżości". Oglądając drugą część, też nie najgorszą, liczyłem na ostateczne rozwiązanie kwestii Jigsawa - jak się okazało płonne były moje nadzieje. Kolejne części to już tylko odcinanie kuponów (wszak nie ma co zarzynać kury znoszącej jaja, czy złote to już pozostawiam do oceny innym) Od trzeciej części wzwyż - równia pochyła. Intryga z Hoffmanem jest już naciągnięta do granic (nie)możliwości. Eriksson i spółka wiedzą kto jest sprawcą, wabią go do siebie i nie zabezpieczają terenu (np przy asyście sympatycznych panów ze SWAT) dając mu się wyrżnąć jak prosiaki ?! Litości ! I to żenujące zakończenie, ile jeszcze będzie "odcinków" tego serialu ? Osobiście obstawiam wynik dwucyfrowy. A dla tego filmu 3/10. Ot tak po prostu, bo na więcej nie zasługuje. W siódemce proponuję niespodziewany powrót Danny'ego Glovera (nic to, że zginął, wszak w tym serialu wszystko jest możliwe !)