kocham głos i spojrzenie Jigsawa! Ah, Tobin wymiata w tej roli. Co do tej części filmu to daje standartową 10. Kochałam ,,Saw", kocham ,,Saw" i będe kochać ,,Saw" nawet ,,Saw232032"
To mam dobrą wiadomość nie tylko dla Ciebie, ale i dla fanów piły, będzie VII część , o tym wiemy na bank i VIII także będzie, o tym także już ja wiem i to na bank.
O VII już wiem i słyszałam że 3D :) słyszałam też że to ma być ostatnia... Ale mnie pocieszyłeś, będzie VIII? Jesteś pewien ? :D
To wypas wypasów !
No to życie jest piękne. Będzie co oglądać. Szkoda tylko, że Jigsaw nie żyje. Ale przynajmniej pozostawił nam kilka rzeczy :)
Obyś ty mówiła o filmie. Po za tym im mniej takich porąbanych filmów tym lepiej.
"Obyś ty mówiła o filmie. Po za tym im mniej takich porąbanych filmów tym lepiej. " zalezy jak dla kogo. Mówisz, ze porąbany, a widzisz w pile zapewne tylko przemoc, bo nie podajesz argumentów.
Wkurwiasz mnie już człowieku! Kolejny Twój post z tej serii.
Również jestem fanem piły, ale jak komuś się film nie podoba, to nie powtarzam jak Ty w kółko tej samej żałosnej gadki o argumentach i przemocy. Film się kolesiowi nie podoba - ok, jego zdanie i tyle. Nie musi nic uzasadniać. Ciężko Ci to pojąć? Czy trzeba kredkami Ci narysować i przytoczyć każdy argument?
Chyba, że zapomniałem, iż lubisz rzeczowo porozmawiać :D Najlepiej sam ze sobą.
ja tylko próbuje dowiedzieć sie o co chodzi, nie podobac się może, ale już tutaj spotkałem wielu, którzy nie rozumieją fabuły i tylko dlatego mówią, że jest głupi.
Na serio to jak przeczytałam pierwszy komentarz , który rozpoczął watek to pomyślałam ,ze komuś się dowcip wyostrzył - Jigsaw jako obiekt westchnień i idol :-D To po prostu zabawne.
Jeśli mowa o dalszych częściach - mam tak odmienne zdanie na temat filmów, kina ,tv - ze nie można się mną sugerować ani ze mną porównywać.
Mam nadzieję że nie mówisz tego z jakimś przekąsem. obiekt westchnień? Interpretuj to jak chcesz, ale to że napisałam że kocham jego spojrzenie i głos, które idealnie nadają się na mordercę, nie oznacza, że się w nim podkochuje ( bo takie jest znaczenie tej frazy).
Idolem chyba też nie można tego określić, ale napewno jest to inteligentna i ciekawa postać, która w wielu swoich przekonaniach ma rację. Oczywiście, przemoc. i śmiało mogę powiedzieć, że bardzo LUBIĘ POSTAĆ FILMOWĄ Jigsawa, bo nie zapominajmy, że ,,Piła" jest jedynie filmem.
Równie śmiało dodam, że bardzo lubię aktora- Tobin'a Bell'a - za świetnie odegraną rolę.
Mam nadzieję że nie mówisz tego z jakimś przekąsem, bo to by świadczyło nie tyle co o odmiennych poglądach co o ich lekkiej sztywności i zamknięciu na pozostałe. obiekt westchnień? Interpretuj to jak chcesz, ale to że napisałam że kocham jego spojrzenie i głos, które idealnie nadają się na mordercę, nie oznacza, że się w nim podkochuje ( bo takie jest znaczenie tej frazy).
Idolem chyba też nie można tego określić, ale napewno jest to inteligentna i ciekawa postać, która w wielu swoich przekonaniach ma rację. Oczywiście, przemoc. i śmiało mogę powiedzieć, że bardzo LUBIĘ POSTAĆ FILMOWĄ Jigsawa, bo nie zapominajmy, że ,,Piła" jest jedynie filmem.
Równie śmiało dodam, że bardzo lubię aktora- Tobin'a Bell'a - za świetnie odegraną rolę.
:)
@ Dixiee - lubię Cię za to, że chyba bardzo dobrze rozumiesz ten film i bardzo dobrze widzisz jak grają poszczególni aktorzy i tak jak i ja jesteś chyba największą fanką tego horroru.
Szacunek! ;) i zgadzam się - głos i spojrzenie ma powalające i idealnie wkomponowali go do tej roli i żaden aktor by go nie zastąpił i nie odegrał tego tak jak on. Jest bardzo naturalny i skromny, że tak powiem... .)
Brawa dla producentów! Jeden z najlepszych horrorów 4EVER!! :)
PS. Byłem w kinie na 6 odsłonie i szczerze powiem, że boję się wybrać na część 7 zareklamowaną w 3D już na rok 2010 ale jednak może się zdecyduję. :D
Dixiee - jesteś może z zachodnio-pomorskiego?? jakby co to zbieramy ekipę i w październiku 2010 na seans! :P
Pozdrawiam... i całą resztę fanów. ,)
Dixiee,
Lekka sztywność poglądów ...
Aha. I wychodzą moje braki z podstawówki , analiza tekstu i czytanie ze zrozumieniem. A skoro mogę interpretować jak chcę to dlaczego się tłumaczysz ,że się w nim nie podkochujesz. To bez znaczenia.
Powiem inaczej wyrazy upodobania dla głosu Jigsaw brzmią dla mnie w kontekście sytuacji w filmie komicznie. Tak jakby wyznać, że ma się sympatię dla dr. Hannibalem Lectera bo ten chłop miał dopiero wyczucie smaku i zdolności kulinarne.
Tak życzliwa osoba jak Ty na pewno zrozumie , ze taka jak ja tego filmu bardzo dobrze nie rozumie mało tego nawet nie jest filmu fanem i zapewne dlatego tegoż głosu nie miłuje. Bez ironii.
ronson- okej, każdy ma swój gust, chociaż nadal niezbyt rozumiem co jest dziwnego w upodobaniu do głosu Jigsawa, który moim zdaniem był wspaniale mroczny do roli. może mi się przecież podobać nawet kolor ścian ;) magia tkwi w szczegółach :)
Vir2l Vision, Dziękuje. również Cię lubie ;D Jak powiedział michałzawilski będzie również VIII więc dużo frajdy przed nami.
Ale ja niestety jestem z mazowieckiego :<
@ Dixiee - <spoko>, właśnie zauważyłem (Warszawa), że troszkę daleko. :/
Jasne. O IX również coś słyszałem... że nie wykluczają (Tobin ponoć już podpisał na VII i VIII) i jeżeli tylko fani będą chodzić do kin i będą chcieli jeszcze to będą kolejne części. :)
Wydaje mi się nawet, że nakręcą i 10... coś ten X chodzi mi po głowie, wykorzystają to na okładce w 1000%. :D
Sama widzisz, że plakaty są jak puzzle, różne części ciała, różne inne elementy i ucieszę się jak w X (od razu przypomina mnie się część pierwsza) będzie wyjaśnione co takiego stało się z Gordonem. ,)
PS. "magia tkwi w szczegółach :)" - dokładnie!
Jeśli chcesz, tymi szczegółami możemy powymieniać się nawet na GG. ;)
Pozdrawiam.