Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49483
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

Myślałem że już teraz będzie coraz gorzej, a tu miłe zaskoczenie. Bardzo dobry klimat, trzyma w napięciu i wciąga bez reszty widza. PIŁA jest jednym z tych filmów ((podobnie jak "Oszukać przeznaczenie")) , w których kolejne części zaskakują ((chociaż w sumie tematyka od pierwszej części ta sama)). Polecam

ocenił(a) film na 8
demson

Również byłem pozytywnie zaskoczony. Od czasów jedynki najlepsza część serii. Przynajmniej moim zdaniem. Dobry klimat i fabuła (może niezbyt zaskakująca, ale ciekawa).

demson

Film jest niesamowitym zaskoczeniem, najlepszy jest koniec ;]
Nie wiedziałam że jakikolwiek film może nawet w szóstej części trzymać w
napięciu...

ocenił(a) film na 3
demson

Cała seria jest słaba oprócz pierwszej części reszt to pomyłka,a w najlepszym razie słabawe kontynuacje,zwykła masówka nie wnosząca po za 1 nic do gatunku,0 grozy fabuła raczej bez polotu,zamiast zrobic prawdziwy dobry horror wolą iśc na łatwizne i jechać na oklepanym już schemacie,ot taka łatwa kasa i tyle.

goldi007

Bo włożyli w to mało kasy to znaczy że zły film? Bo tak wynika z twojej
wypowiedzi... Wg. mnie fabuła jest świetna jak na horror, i przynajmniej
krew nie leje się tam litrami...

ocenił(a) film na 2
LiveOrDieMakeYourChoice

a moim zdaniem w ten film, jak i poprzednie, wlozono wiecej kasy niz jest tego wart. horror z niego zaden, fabula jest szczatkowa, efekty sa niewarte biletu do kina. juz bym wolal zeby tej krwi sie wiecej polalo, przynajmniej moglbym powiedziec ze film byl obrzydliwy, a tak to nie moge powiedziec nic poza tym ze "trzyma poziom"... poziom paru poprzednich zalosnych pił. oczywiscie nie spodziewałem sie niczego innego.

andrew_20

No wiecie to wasze zdanie ;) Ale horror poza tym że straszy, to jeszcze
powinien mieć jakikolwiek sens...