Piła VI

Saw VI
2009
6,1 49 tys. ocen
6,1 10 1 49480
4,5 12 krytyków
Piła VI
powrót do forum filmu Piła VI

http://film.wp.pl/id,97937,title,Upiorna-karuzela-i-duzo-pary-w-Pile-VI,type,new s,wiadomosc.html

Jeżeli to prawda to może być ciekawie xD

ocenił(a) film na 10
uxi88

To prawda. Wiedziałem już o tym trochę wcześniej z bloody-disgusting.com No i niech zaczną się spekulacje. O co może chodzić z pułapką karuzelą - Carousel Room??? Jak na razie są dwie teorie. Jedna mówi o tym, że ze ścian wysuną się noże które pociachają na kawałeczki ofiary (w innym wywiadzie było powiedziane, że pułapki będą po dwie osoby). Wg mnie, aby przeżyć trzeba będzie się złapać czegoś albo gdzieś się schować, gdzie zmieści się jedna osoba. Druga teoria (ciekawsza :P) mówi, że podłoga i sufit będą się kręcić, ale nie ściana. Wtedy, gdy karuzela się bardzo szybko rozkręci, jedna osoba złapie się jakiejś rury na środku pokoju (jak zawsze w karuzelach, słup na środku) a druga dzięki sile odśrodkowej rozkwasi się na ścianie, po prostu się po niej przejedzie. Zostanie po niej plama krwi i ubranie. Ciekawa teoria :P

Jesli chodzi o Steam Room, to osobiście myślę nad czymś takim: na samym dnie pokoju będą piece. Nad nimi krata, a na kracie jakiś basenik, brodzik z wodą. Nad basenikiem jeszcze jedna krata, a na kracie dwie (?) ofiary. Nagle piece się uruchomią, ogień spowoduje parowanie wody, która poparzy ofiary. Osobiście tą pułapkę widzę (tak jak Freezer Room) że ofiara (ofiary) będzie naga. Bo para dużo przez ubranie nie zrobi (chyba).

Pułapki zapowiadają się jak na razie ciekawie.