PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224357
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

....

ocenił(a) film na 1

po co komu takie filmy,??pytam??jaka to rozrywka,komu sie to podoba???wkrotce doczekamy sie czesci 96...,a wiec chyba ednak ktos to oglada....

aha no i proponuje rozejm?

użytkownik usunięty
michalzawiski

ok, to zgoda

ocenił(a) film na 1

ok:)wchodze na droge pokoju:)

domisku 24

"1 czesc ogladala,glownie tylem,prawie do konca"

mimo tego że ogladałaś film "plecami" dajesz mu 1?,powiedz czy ty tak na serio piszesz czy to tylko prowokacja?.

Nie spotkałem na FW kogos kto napisał by większą bzdurę od ciebie.

ocenił(a) film na 1
Razor_2

tak,bo nie podobal mi sie,tak bardzo i zniesmaczal na tyle,ze nie bylam w stanie ogladac go 'cyckami'.w mojej osobistej ocenie dostal 1

domisku 24

Fajnie jest oceniać film ze słuchu prawda?,tylko że aby sprawiedliwie film ocenić należy go obejrzeć w całości i porównać w czym był lepszy lub gorszy od innych filmów z tego samego gatunku.
Trochę to łopatologicznie opisałem,ale nie obraz się widzę że tylko tak trzeba ci to tłumaczyć

Jakie to sceny tak cię zniesmaczyły?

i czy nie boisz się że w twoim mężu po obejrzeniu tych filmow obudzi się psychopata który będzie próbował wdrożyć niektóre zabawy z SAW w życie?.

I proszę nie rób tu z siebie ofiary że ktoś na ciebie naskakuje i chce wydrapać ci oczy,bo wpadasz na forum kpisz z filmu (tak kpisz) i poniekąd drwisz z ludzi lubiących takie produkcje więc musisz liczyć się z konsekwencjami.

ocenił(a) film na 1
Razor_2

nie robie z siebie ofiary hahahhahhahh daj zyc.filmy oceniamy pod wlasny gustu,upodobania badz widzi-mi sie.wiec ja subiektywnie dla ciebie,obiektywnie w swoim mniemaniu,kazdy film takiego pokroju ocenie na 1 !!!bo jest dla mnie kupa gowna!!nie musze go ogladac,na moje szczescie!!!ale ocene wystawie,bo kazda taka tematyke zasluguje dla mnie na 1!!!! ale do kur...nedzy w moim osobistym mniemaniu.jak ci sie podoba to ocen sobie na 10,przyklej plakat nad lozkiem,a mnie w pupe pocaluj...bo juz mnie kur...ica lapie jak widze te beznadziejne 59 komentarzy pod moim postem(rowniez dodajac te moje wypociny) bo juz sie ku...podac musi,inaczej jest lincz i walkowanie 8 tyg jednego i tego samego.a w xupie to mam i wszystkie kur de filmy,ktore masz w ulubionych ocenie ci na 1!!!! co bys potem przez 45 dni mogl tu wylewac swoje smutki...zegnam... a ja bede frustracyjna panna z mokra glowa,ktora sie na rzezni nie zna i nie dostrzega artyzmu...........dosc

domisku 24

ale jakiej rzeźni?

domisku 24

Co do twojej propozycji odnośnie całowania w pupę to wybacz ale ci odmówię:)
Proponuje abyć swoje fantazje seksualne realizowała z mężem,no chyba że się go boisz w końcu jest fanem SAW:).

Dałaś skrajnie niską ocenę filmowi który twoim zdaniem jest brutalny,ale skąd wiesz jaki on jest skoro go nie widziałaś?,nie umiesz odpowiedzieć na tak proste pytanie to żle świadczy o twoim poziomie intelektualnym.SAW nie jest nadto brutalna,średniak i tyle,każdy kto go oglądał dobrze o tym wie.

Na dodatek dałaś 10 punktów filmowi Undisputed Redemption!,filmowi w którym jest mnóstwo przemocy,brutalnych bijatyk i krwi,czy nie uważasz że ktoś po obejrzeniu tej produkcji może próbować kogoś pobić? (to odpowiedz na twój bzdurny zarzut dotyczący SAW i jej wpływu na niektórych)?.

Wspominasz cos o linczu,heh tylko że na każdym forum poświęconym jakiemuś filmowi, fani czytając takie głupoty zbesztają cię i zmieszają z błotem,to normalne bo takie teksty jak twój uznawane są za prowokację bądz bełkot kogoś nienormalnego.

ocenił(a) film na 1
Razor_2

Undisputed , to mordobicie na najwyzszym poziomie i ma jakas fabule-konkretna!!a saw to butcher i tyle.to jest moje zdanie.ostatni raz powtorze,ze nie rozumiem ludzi, ktorych 'rajcuje',podoba sie czy tez zachwyca widok tortur,krwi,flakow,uszkodzen ciala itp nie rozumiem!!i tyle koniec gadki!!nie wdze tu prowokacji!!to jest MOJA subiektywna ocena!!!saw to komercja,niedlugo doczekamy sie 123455 czesci tego samego-jak zabic-byle by cierpialo sie,lalo i bolala!!jedno i to samo!!powiesz,ze nie ogladalam!!a nie,ale sa gazety,fora,recenzje-mozna sobie do cholery poczytac,poogladac urywki....i nie lp mnie za slowka....okaleczenia ludzi na rozne sposoby,tortury,krew i placz,i tak przez 1234 czesci,a konkretny film, z fabula to dwie rozne rzeczy.ale juz prosze daj spokoj--badz sobie fanem saw,hostel i czego tam jeszcze chcesz---nie rozumiem,nie zrozumiem itd i mam do tego prawo,tak jak i do danie 1 kazdemu filmowi na tej stronie...podobnie, jak ty....

p.s michal-ja cie prosze-jestesmy na drodze pokoju!!zapomniales?

domisku 24

Nie zapomniałem. tyle ze saw wcale rzeznią nie jest. Swoja fabułe ma. Kazda pułapka jest stworzona dla kogoś, kązdy coś coś nabroił, każda częsc jest ze soba powiazana i tworzy logiczna całość. Nie będzie przynajmniej narazie kolejnych częśći, bo Saw 3d zamknęła wszystkie nie wyjasnione dotąd wątki. No ale oczywiscie tak jak twórcy zapowiedzieli, zostawiła furtke dla ewentualnych kontynuacji.

ocenił(a) film na 1
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
ostryrobcio

ty równiez chamie.

ostryrobcio

nie ma to jak kultura na filmwebie.

ocenił(a) film na 1
udia

no ba

domisku 24

HAHAHA założyciel tematu mnie rozłożył leżę , oglądałeś 2 pierwsze części ? Obejrzyj wszystkie 7 i wtedy zrozumiesz sens , inaczej się tego nie da opisać , w każdej części zawarty jest inny fragment i na koniec się wszystko wyjaśnia .

ocenił(a) film na 10
GanjaCzWa

Ale ona nie oglądała Saw tylko ją słyszała:),i mimo tego daje 1!

cytuję

"1 czesc ogladalam,glownie tylem,prawie do konca"

miałem już tu nie pisać ale ręce opadają jak się czyta takie brednie.

Undisputed jest świetną nawalanką to fakt,ale temat walk w pierdlach wałkowany w filmach kilka razy,nic oryginalnego.Piszesz że w Pile chodzi tylko o pokazywanie cierpienia,kolejna bzdura bo mogę powiedzieć że w Undisputed chodzi tylko o pokazywanie jak obija się komuś mordę.

Saw to komercja?,a czy trzecia część Undisputed nie została zrobiona dla hajsu?,chodzą słuchy że powstanie też IV.

Piszesz że są gazety,fora,recenzje i co one mówią?,że Saw należy oglądać tyłem? (lol),a ja czytałem bardzo pochlebne recenzje na temat Piły, i w zupełności pokrywają się z tym co widziałem.

Zacietrzewiłaś się i brniesz dalej serwując coraz to bardziej niedorzeczne argumenty.