PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107050}

Piżama party

Sleepover
2004
6,0 13 tys. ocen
6,0 10 1 13362
5,5 2 krytyków
Piżama party
powrót do forum filmu Piżama party

Brawo!

ocenił(a) film na 10

Cała wasz trójka popisała się swoim zdaniem. No to teraz wytłumaczcie tym co ten film uwielbiają że to do do bani jest. Bo moze jest słodkie moze was mdli jak to oglądacie no to nasuwa się pytanie: Po co to oglądcie!!..Chcecie się torturować czy innym ludzią psuć życie swoim zdaniem...Prosze bardzo mowcie sobie co chcecie..Ale nie oglądjcie tego skoro wam się nie podoba i nie psujcie ludzią przyjemności oglądnia.
Ps. Jak mamcie jakieś propozycje w po producenci powinni wkładać kase to napiszcie list. Albo sami nakręcie jakiś film..Chętnie zobacze.

Nelcia_2

Wiesz... Film stwarza świetny klimat, dał mi trochę energii na kilka godzin xD. Ale przekaz jest do bani... Dziewczynki walczą o miejsce przy fotannie. Wspaniałe X_x. Trochę klasy X.x. Najlepsi byli chłopcy na deskorolkach. Czy oni wogóle coś zrobili w tym filmie xD?? ogólnie psoko, tylko niektóre dziewczyny mogą wziąść go na serio, a to już problem -.-

ocenił(a) film na 10
CallMeShaddy

No wiem że jest słodki taki nierealny...Ale większość dziewczyn oglądając go ucieka od rzeczywistości. Fabuła moze i dość głupia ale ja osbiście miałam się momentami z czego pośmiać.

Nelcia_2

Owszem, smiałam sie :). Ale nie traktowałam tego poważnie ogólnie chętnie obejrzałabym jeszcze raz ;d

CallMeShaddy

ja też chętnie obejrzałabym jeszcze raz nie trzeba przecież wszystkiego brać na serio:D Były momenty gdzie naprawdę można było się pośmiać:D