Nakręcony przez tego pedaraste i żyda Polańskiego .... Ale tym filmem udowodnił,że się na reżyserce zna...
Chyba ta 13 latka była (fizycznie) już dojrzała, też bym się może pokusił hahaha....
Nie podoba mi się jego szacunek do ''POLSKI''(czyli jego brak) i zbytnie przywiązanie do Francjii
Klaine Jude udowodnił nie raz , że ma nas w dupie....przecież to 2 zaraz po Allenie reprezentant Syjonu, zresztą dziś mu dali
spokój i kto pierwszy zaczyna Romualda bronić...Woody.
pytanie do autora tematu: Żydostwo jest uwarunkowane genetycznie czy środowiskowo??
myślałem, że antysemici żyją w średniowieczu i nie znają internetu...
PS kolego plazmusie, napisałeś żyd małą literą, co oznacza, że mówisz o wyznaniu wiary. Polański jest ateistą.
Daj spokój Haplo, ten dzieciak, który założył temat, nie zrozumie fachowych pojęć, jakie przytoczyłeś.
Pierwsze słyszę aby Polański był miłośnikiem chłopięcych wdzięków.Cóż,niektórzy powinni profilaktycznie zaopatrzyć się w pasy cnoty. ;)
Druga sprawa,że i ja niespecjalnie lubuję się w twórczości filmowej tego pana.Przykładowo "Piraci","Dziecko Rosemary" czy "Dziewiąte wrota" to kicz straszliwy.Jednak co warta byłaby kinematografia bez różnorodności wyrazu ?
.... taaak brać tolerancji wszelakiej ... nie będę się kłócić z sympatykami Żydowskiej zarazy ... z pederastą trochę przesadziłem ... ale wydymanie 13-nasto letniego dzieciaka? ?? nawet jak dziewczyna chciała on powinien to olać ... gościu miał swojego czasu mnóstwo fanek (dorodniejszych [ zarówno wiekowo jak i cieleśnie]) to, że wolał iść na bzykanko z jakąś trzynastoletnią dziewczynką świadczy o tym, że coś z nim nie tak ... a skąd wiadomo, że nie miał takich małoletnich ,,wielbicielek'' więcej???