Moim zdaniem przy tym filmie powinien znajdować się znaczek jakości Filmwebu. Czemu redakcja się nie pokusiła o jego wyróżnienie? Czyżby "Pianista" się jej członkom nie podobał? Ten film jest przecież znakomity żeby nie powiedzieć genialny i moim zdaniem słusznie odebrał Oscar'y.
Pozdrawiam;)
Myślisz, że tutaj chodzi tylko i wyłącznie o gusta twórców portalu FW? Nie wydaje mi się, za tym stoi kasa i to spora. Znaczek pewnie kosztuje, nie zapłacono, więc - znaczka NIE MA! Proste i logiczne.
Znaczka filmweb'u nie można kupić, każdy z członków redakcji ci to powie:)
Pozdrawiam;)
A ja podejrzewam że negroz ma troszkę racji ;)
Popatrzmy choćby na shreka. no zgodzę sie z pierwszą częścią, na upartego z drugą ale trzecia to już lekka przesada.(tak na marginesie zobaczcie jakie logo widnieje między innymi na dole plakatu z shreka trzeciego)
Też sobie troszkę poobserwowałam - i na to wygląda, że faktycznie znaczek ten jest rodzielany mało obiektywnie.. Boję się czy aby Filmweb nie idzie zbyt w stronę komercji i oczywiście kasy.. Żal by było..
/\ To co Ty myślisz, że na FilmWeb idą pieniążki podatników, a może na utrzymanie serwerów zrzucamy się podczas niedzielnej mszy?
Wiadome, przecież jest, że tego typu serwisy (szczególnie darmowe) żyją z reklamy tylko i wyłącznie. A to też jest reklama w pewnym sensie, nie od dziś wiadomo, że za rekomendację się płaci.