Pianista

The Pianist
2002
8,3 613 tys. ocen
8,3 10 1 613248
7,9 67 krytyków
Pianista
powrót do forum filmu Pianista

Pewnie narażę się wielu Filwebowiczom,ale mnie osbiście ten film się nie podobał.Wiem,że jest to historia oparta na faktach,ale szczerze mówiąc nie zrobiła na mnie większego wrażenia.Oglądałem niemal bez emocji.Na uwagę zasługują głównie zdjęcia.Nie bardzo wiem za co Brody dostał tego Oscara,bo wcale nie był nadzwyczajny,a rolę otrzymał chyba ze względu na swój nos,który umożliwił mu zagranie Żyda.Tym,którzy uważają go za przystojnego szczerze gratuluję umiejętności doszukania się piękna,bo ja zauważyłem jedynie,że ma ładne dłonie i nic poza tym.Zwykle nawet jesli film nie do końca mi się podoba,to staram się (czasem nawet na siłę)doszukać pozytywów,ale tym razem postanowiłem być absolutnie szczery.

Martin_Eden

nomp, dokladnie. Calkowicie sie zgadzam. Brody byl straszny:(

ocenił(a) film na 10
Martin_Eden

Nie, no Brody według mnie jest bardzo utalentowany i przystojny tesh (ups;)), ale znam przystojniejszych- o wiele! (od razu mówię- zeby nie bylo;)) Nie mam zamiaru krytykować, poniewaz jestem jush (wydaje mi sie;)) na takim poziomie, ze doceniam gust innych:) Chociaz mam calkiem inne zdanie o tym filmie i oglądałam go z przejęciem i oglądam za każdym razem. Doceniam i szanuję Twoje zdanie:) Pozdrawiam gorąco:*

Martin_Eden

Film mi się podobał, ale jakoś tak zabrakło mi w nim emocji. Nie poruszył, nie wzruszył... Oglądałam również z obojętnością. Może po prostu dzień, mój nastrój itp. nie nadawały się do oglądania tego filmu... No bo z kamienia nie jestem!