Pianista

The Pianist
2002
8,3 613 tys. ocen
8,3 10 1 613248
7,9 67 krytyków
Pianista
powrót do forum filmu Pianista

Film ten ukaze sie w Dzienniku 30 marca w cenie 5.99 zl ;)

ocenił(a) film na 10
Pistacia

No i znowu Dziubasek tak wcześnie ma dziennik :)
Dodam tylko że 5 Kwietnia wydanie specjalne kinoteki z filmem "JAN PAWEŁ II" [wydanie dwupłytowe] Cena nieznana

ocenił(a) film na 8
Stachu_c

no wlansie :P

no i ciekawe czy skoro 5 kwietnia wypada w czwartek to czy w piatek tez bedzie jakis film z "numerkiem" do kolekcji. Chyba ze w piatek nie wydadza gazety tylko w czwartek wydanie paro dniowe ;)
poczekamy zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 10
Camel

Myślę że będzie kolejny film do kinoteki chyba że pianista będzie ostatnim filmem w kolekcji.

Camel

Według mnie w piątek 6 kwietnia będzie "normalny" film za 5,99, nawet może dadzą jakiś głośny tytuł na święta.
A skoro Carisma dalej sprzedaje Jana Pawła za 19,99 (1DVD) lub 49,90 (2DVD) to nie spodziewałbym się dużej obniżki ceny - w końcu dopiero 4 miesiące jest ten tytuł na rynku.

emil_5

:)))
Czwartkowy film jest wydaniem specjalnym,choc przyznam sie,ze jak juz kupuje wszystko to skusze sie rowniez na ten film ;)))) Podobne "dodatkowe" wydanie z plyta Gazeta Wyborcza zrobila 14 lutego :P Wiec zapewne jakis "film z numerkiem" ukaze sie jak zawsze w piatek :)))

ocenił(a) film na 9
Pistacia

W dzienniku czy w Gazecie wyborczej? Bo mam zamiar Kupić i chce wiedzieć :P. Odp. Please

Mr__X

Pianista ukaze sie w Dzienniku :))

ocenił(a) film na 8
Pistacia

Wrrrreszcie :) Miałem na VHS, ale magnetowid zdechł, a szkoda mi wyciągać te 40zł na nową DVD, a tu taki prezent od Dziennika. Super ;)

Swoją drogą, Jan Paweł II będzie w normalnej cenie? Bo nie doczytałem na ulotce podniecony Pianistą :D

tomek_55

Hmmm....szczerze: nie wiem :(( Ja nie zauwazylam informacji o cenie... Gdy Wyborcza dala kiedys wydanie specjalne to cena byla taka sama jak "piatkowe filmy" ale nie wiadomo czy Dziennik zrobi tak samo i zostanie przy "stalej" cenie czy tez ja podniesie.(choc mi wydaje sie,ze cena bedzie taka sama,choc z 2. strony... :P)

ocenił(a) film na 10
Pistacia

mi się coś wydaje że cenę podniosą ponieważ na ulotce można zauważyć że będzie to wydanie dwu płytowe które kosztuje 49,99 w sklepie. Osobiście 5 kwietnia dziennika nie kupie mam już ten film z kina konesera i co tu dużo mówić film nie zachwyca.

ocenił(a) film na 9
Pistacia

Ej to ten pianista wreszcie 5 kwietnia czy 30 marca? Bo nie kumam tych waszych wyższych wypowiedzi

ocenił(a) film na 10
Mr__X

"Pianista" jest 30 marca w dzienniku a 5 kwietnia jest wydanie specjalne wraz z filmem "Jan Paweł II".

Pistacia

JP II bedzie w wydaniu specjalnym tej serii dziennika - stad wyjatkowo w czwartek 5.04 i w wyjatkowej cenie 6.99
a w piatek 6.04 kolejny genialny film... Sophie Scholl !!! jeden z niewielu naprawde poruszajacych filmow . piekna historia młodej dziewczyny polecam

ocenił(a) film na 10
Pistacia

jak możesz to napisz co będzie z dziennikiem 6 kwietnia bo Pianisty nie kupuję . z góry dziękuję

ocenił(a) film na 10
Kojak

Coś słyszałem że ma być "Sophie Scholl - ostatnie dni" ale na 100% dowiemy się jutro

Stachu_c

Zobaczymy,zobaczymy-mnie rowniez ciekawi co bedzie za tydzien :)

Pistacia

6 kwiecien:
Dziennik: "Vincent i Theo"
Gazeta Wyborcza:"Henryk V"

Pistacia

Hmmm...5:44 - chyba "ktos" powinien nastawic zegarek :P poniewaz napisalam to 1h pozniej ;))))

Pistacia

Wspomne jeszcze o cenie wydania specjalnego: "Jan Pawel II" bedzie w cenie 6.99 ;)

ocenił(a) film na 9
Pistacia

jestem ciekawy czy dalszy ciąg kinoteki bedzie mał taka samą cene ...

ocenił(a) film na 8
Pavel26

dalszy ciag bedzie mial cene 5,99 PLN
a tylko wydanie specjalne 6,99 PLN

użytkownik usunięty
Camel

A skad wiesz ze 6,99 specjalne ? :/ Dziennik Rox :P

Poniewaz ta informacja byla podana w Dzienniku ;)

ocenił(a) film na 9
Pistacia

Chłopaki :D:D Jaki następny film ???? Wydaje mi się że to pytanie już zadałem, ale mogę jeszcze raz :D:D Wiem że "Henryk V" chyba w GW, a co w drugiej gazecie ?? Z gory dziękuje :D:D

PZODRAWIAM !!!

ocenił(a) film na 9
zdrojek

Przepraszsam nieuwaga. Wcześniej jest napisane jak byk :D:D Prosze o wyrozumiałość :D:D

POZDRAWIAM !!!

zdrojek

No wlasnie napisane:P ale i tak bym nie odp. bo chlopakiem nie jestem :))
Pozdrawiam :)

Pistacia

dziubasek, a co bedzie za tydzien w dzienniku? za tydzień, tj 20 kwietniaq zdaje sie....

ocenił(a) film na 10
miczum

20 kwietnia w dzienniku ostatni film z serii wielcy w obiektywie "Kolumb odkrywca" od 27 kwietnia nowa seria kolekcja wojenna.

w gazecie wyborczej 20 kwietnia film "Absolwent" (5,99) w nowej serii "Do zobaczenia we dwoje". I 17 kwietnia poza kolekcją "nagi instynkt" (4,99)

Stachu_c

Stachu c od kiedy jestes Dziubaskiem ;)))
Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Pistacia

Dziubasek nie zapominaj że nie tylko ty kupujesz Dziennik i nie tylko ty masz wyłącznośc na odpowiadanie pytań poza tym kolega chciał cię wyręczyć

ocenił(a) film na 10
Pistacia

Dziubasek nie zapominaj że nie tylko ty kupujesz Dziennik i nie tylko ty masz wyłącznośc na odpowiadanie pytań poza tym kolega chciał cię wyręczyć

Kojak

Wiem,czesto spotykam sympatycznego uzytkownika "Stachu c" wiec w mojej odpowiedzi nie bylo ani troszke negatywnych emocji,zlosliwosci,badz checi jakiego sporu itp. (zle to odebrales:P) ;))))) Pozdrawiam:)