No i znowu Dziubasek tak wcześnie ma dziennik :)
Dodam tylko że 5 Kwietnia wydanie specjalne kinoteki z filmem "JAN PAWEŁ II" [wydanie dwupłytowe] Cena nieznana
no wlansie :P
no i ciekawe czy skoro 5 kwietnia wypada w czwartek to czy w piatek tez bedzie jakis film z "numerkiem" do kolekcji. Chyba ze w piatek nie wydadza gazety tylko w czwartek wydanie paro dniowe ;)
poczekamy zobaczymy ;)
Myślę że będzie kolejny film do kinoteki chyba że pianista będzie ostatnim filmem w kolekcji.
Według mnie w piątek 6 kwietnia będzie "normalny" film za 5,99, nawet może dadzą jakiś głośny tytuł na święta.
A skoro Carisma dalej sprzedaje Jana Pawła za 19,99 (1DVD) lub 49,90 (2DVD) to nie spodziewałbym się dużej obniżki ceny - w końcu dopiero 4 miesiące jest ten tytuł na rynku.
:)))
Czwartkowy film jest wydaniem specjalnym,choc przyznam sie,ze jak juz kupuje wszystko to skusze sie rowniez na ten film ;)))) Podobne "dodatkowe" wydanie z plyta Gazeta Wyborcza zrobila 14 lutego :P Wiec zapewne jakis "film z numerkiem" ukaze sie jak zawsze w piatek :)))
W dzienniku czy w Gazecie wyborczej? Bo mam zamiar Kupić i chce wiedzieć :P. Odp. Please
Wrrrreszcie :) Miałem na VHS, ale magnetowid zdechł, a szkoda mi wyciągać te 40zł na nową DVD, a tu taki prezent od Dziennika. Super ;)
Swoją drogą, Jan Paweł II będzie w normalnej cenie? Bo nie doczytałem na ulotce podniecony Pianistą :D
Hmmm....szczerze: nie wiem :(( Ja nie zauwazylam informacji o cenie... Gdy Wyborcza dala kiedys wydanie specjalne to cena byla taka sama jak "piatkowe filmy" ale nie wiadomo czy Dziennik zrobi tak samo i zostanie przy "stalej" cenie czy tez ja podniesie.(choc mi wydaje sie,ze cena bedzie taka sama,choc z 2. strony... :P)
mi się coś wydaje że cenę podniosą ponieważ na ulotce można zauważyć że będzie to wydanie dwu płytowe które kosztuje 49,99 w sklepie. Osobiście 5 kwietnia dziennika nie kupie mam już ten film z kina konesera i co tu dużo mówić film nie zachwyca.
Ej to ten pianista wreszcie 5 kwietnia czy 30 marca? Bo nie kumam tych waszych wyższych wypowiedzi
"Pianista" jest 30 marca w dzienniku a 5 kwietnia jest wydanie specjalne wraz z filmem "Jan Paweł II".
JP II bedzie w wydaniu specjalnym tej serii dziennika - stad wyjatkowo w czwartek 5.04 i w wyjatkowej cenie 6.99
a w piatek 6.04 kolejny genialny film... Sophie Scholl !!! jeden z niewielu naprawde poruszajacych filmow . piekna historia młodej dziewczyny polecam
jak możesz to napisz co będzie z dziennikiem 6 kwietnia bo Pianisty nie kupuję . z góry dziękuję
Coś słyszałem że ma być "Sophie Scholl - ostatnie dni" ale na 100% dowiemy się jutro
Chłopaki :D:D Jaki następny film ???? Wydaje mi się że to pytanie już zadałem, ale mogę jeszcze raz :D:D Wiem że "Henryk V" chyba w GW, a co w drugiej gazecie ?? Z gory dziękuje :D:D
PZODRAWIAM !!!
Przepraszsam nieuwaga. Wcześniej jest napisane jak byk :D:D Prosze o wyrozumiałość :D:D
POZDRAWIAM !!!
20 kwietnia w dzienniku ostatni film z serii wielcy w obiektywie "Kolumb odkrywca" od 27 kwietnia nowa seria kolekcja wojenna.
w gazecie wyborczej 20 kwietnia film "Absolwent" (5,99) w nowej serii "Do zobaczenia we dwoje". I 17 kwietnia poza kolekcją "nagi instynkt" (4,99)
Dziubasek nie zapominaj że nie tylko ty kupujesz Dziennik i nie tylko ty masz wyłącznośc na odpowiadanie pytań poza tym kolega chciał cię wyręczyć
Dziubasek nie zapominaj że nie tylko ty kupujesz Dziennik i nie tylko ty masz wyłącznośc na odpowiadanie pytań poza tym kolega chciał cię wyręczyć