Pianista

The Pianist
2002
8,3 613 tys. ocen
8,3 10 1 613270
7,9 67 krytyków
Pianista
powrót do forum filmu Pianista

NAJGORSZE BADZIWIE JAKE OGLĄDAŁEM PO PROSTU LA MNIE TEN FILM JEST DNO!!!!!!!

szakal38

Po twojej wypowiedzi widać,że jesteś pustym człowiekiem... Żal mi ciebie

ocenił(a) film na 7
szakal38

Żenujące-to chyba jedyne słowo trafnie określające to,co byłeś/łaś łaskaw/a tu napisać.
ps. Radziłabym popracować nad odmianą przez przypadki.

użytkownik usunięty
szakal38

widać, że nie odebrałeś przesłania jakie przesyła film. Nie rozumiem dlaczego nazywasz go dnem, skoro jest jeden z najlepszych filmów na świecie. Może podasz choć jeden film, który uważasz, że jest najlepszym jaki obejrzałeś. Ale chyba wszyscy spodziewamy się jakiej kategorii to będzie film ;] taki dla pustaczków, nie mylę się?

ocenił(a) film na 10
szakal38

Oczywiście, że się z Tobą nie zgodzę. Dla mnie ten film jest najlepszym filmem w historii polskiej kinematografii - bo jak sam Polański powiedział, jest to polski film - a sposób realizacji i ujęcie problemu polskich Żydów w trakcie wojny jest naprawdę godny podziwu. R.Polański wiedział co robi, gdyż sam zetknął się z gettem i wojną w swoim życiu.

szakal38

To ze uwazasz ten film za "najgorsze badziewie" moze swiadczyc jedynie o twoim marnym guscie. Wg mnie jest to jeden z najlepszych polskich filmow. Film Polanskiego zdobyl szereg roznych nagrod , w tym 3 Oscary w 2002 roku, a to chyba tez o czyms swiadczy.

ocenił(a) film na 9
szakal38

hehehe to jest prowokacja, a Wy wszyscy się dajecie nabić i swoją kontre zaraz musicie przedstawić :P Film jest genialny, bardzo mi się podobał, tym bardziej, że lubie dramaty wojenne, szczególnie z okresu II wojny światowej. ;)

mietku69

Nie tolerujemy bezmózgich prowokacji, a wyśmiewanie historii Polski to już po prostu chore...

szakal38

zgadzam sie z przedmowca. zalosna prowakacja.

ocenił(a) film na 10
szakal38

no chyba nie wiesz i czym piszesz dno?????????!!!!!!!!!!! jakby to bylo dno to by ten film nie byl na 33 miejscu a wogole nie chcial byc byc lub chciala zyc podczas 2 wojny swiatowej

ocenił(a) film na 9
szakal38

no to polecam w takim razie jakis film akcji albo denny horror...

wiem ze ocen na fw nie mozna brac za bardzo na serio ale z pewnoscia za duzy plus mozna uznac to, ze w rankingu jest to najwyzej postawiony film tego wieku...

ocenił(a) film na 10
szakal38

nie wiem jak taki film mozna nazwac dnem ciekawe co ty ogladasz czlowieku co ci sie podoba?? lepiej pewnie nie wiedziec

użytkownik usunięty
szakal38

Masz pewnie 11 lat, albo i na Filmwebie pojawili się marni prowokatorzy WP:D

Film świetny bez dwóch zdań.

ocenił(a) film na 10
szakal38

Jak prowokacja, to kiepska.
Jak opinia, to żałosna.
Gdy widzę takie tematy... szkoda gadać ^_^.

szakal38

to ty jestes dnem a nie ten film