Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 42050
6,3 11 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

Milton w kościele zarobił kulkę, przez co miał zmasakrowane lewe oko, następnie "zmartwychwstał", rozwalił gości, po czym wsiadł do samochodu - tutaj już ma rozwalone prawe oko (dalej pościg - parę minut akcji), wysiadając z wozu znowu lewe, to jeszcze nic - mistrzowskie ujęcie nastąpiły na stacji:

3 kolejne sceny po kilka, kilkanaście sekund, w pierwszej po zdjęciu opaski ma zepsute prawe oko, w kolejnej lewe, w następnej znowu prawe.

Tytus_Kruza

Kolego ktoś już pisał przy podobnym filmie gdzie ludzie wyszukiwali błędów w filmie fantasy: "doszukiwanie się błędów w filmie fantasy to ten rodzaj heroizmu, na który nigdy nie będzie mnie stać..." wyluzuj z tymi błedami to jest horror o facecie który uciekł z piekła już sam ten fakt sprawia że w tym filmie nie ma realizmu żadnego :) to film na podstawie komiksu, i tyle, bajeczka taka ale fajna, pomyśl sobie co Ty byś mi napisał jak ja bym napisał taki tekst "Błedy logiczne w filmie o Misiu Uszatku"

ocenił(a) film na 5
glupinick1

"wyluzuj z tymi błedami to jest horror o facecie który uciekł z piekła już sam ten fakt sprawia że w tym filmie nie ma realizmu żadnego :)"
Dla mnie to komedia i to w dodatku średnia...

Klarens

dla mnie to jest zrzynka z Supernatural

glupinick1

A jakie to ma znaczenia jaki jest gatunek filmu ?? Błąd logiczny to błąd.
A ja znalazłem niedorubkę w 32 minucie filmu. Cage wstaje z laski którą bzyknoł i ona ma rochylone nogi, a za chwile ujęcęcie z drugiej kamery i laska ma nogi złożone.

Tytus_Kruza

Panie Tytusie przytoczę ci pewien cytat z filmu "Cztery pokoje " który mam nadzieję ,będzie dla Ciebie wskazówką na dalsze życie, a brzmi ono tak
" Mój dziadek mawiał, :lm mniej deklarujesz, tym mniej się potem ośmieszysz. "
No bo się ośmieszyłeś z tymi błędami. Lepiej było cicho siedzieć a nie mącić wody w rzece. Słyszałeś o czymś takim jak lustrzane odbicie ???
Jeśli nie to poczytaj o tym ,a następnie wróć do filmu i zauważ iż te twoje "niby błędy" to ujęcia w lusterku samochodu oraz w lustrze na stacji.
Więc na przyszłość rada więcej pokory i mniej internetu.

ocenił(a) film na 8
Di_Vrego

haha! dobrze, że są jeszcze ludzie spostrzegawczy i myślący logicznie :) Sama nic nie zauważyłam i pewnie bez sprawdzania, uwierzyłabym Tytusowi, dlatego dzięki :)) Uwielbiam pana Cage'a i lubię myśleć, że w żadnej szmirze by nie zagrał :)

ocenił(a) film na 5
Adele1313

To dowodzi że Cage ma też słabe filmy przykładem jest właśnie ten. Bo strzelić komuś w oko i za chwilę wstaje no to trochę głupota. Jak dla mnie taka naciągana akcja 4.5/10.

ocenił(a) film na 10
metal88

To wcale nie głupota, przecież ten facet i tak jest trupem i nie powinien chodzić wiec co mu za różnica czy dostanie kulkę w oko czy w mały palec u nogi, i tak nie pogorszy swojej sytuacji xD. Jak dla mnie świetny film polecam wszystkim

ocenił(a) film na 5
rat74

Co jak co ja się z tobą nie zgodzę. Jeżeli był trupem to po co się chował żeby go nie zastrzelili? Przecież trupa się nie da zabić.

ocenił(a) film na 7
Tytus_Kruza

ale inteligent, jak milton miał rozwalone prawe oko to było odbicie w lustrze

piotr_150

Według mojego skromnego zdania, to ten cały Tytus jest wichrzycielem i prowokatorem, napisał temat i przez ponad tydzień się nie odezwał i nie odpowiedział na żaden post. Ja wysiadam z tego tematu, bo są ciekawsze. Żegnam.

ocenił(a) film na 4
Burmistrz

^_^ :)