Film jest idiotyczny. Nic się w nim kupy nie trzyma. Lepszy scenariusz podyktowałoby dziecko z przedszkola. Brak logiki, nie śmieszy, nie bawi do tego drętwe dialogi; akcja może i jakaś jest ale poza pokazaniem niezłych samochodów i i tak nie wiadomo po co to się dzieje.
<mały SPOILER>
Jak zobaczyłem (po wystrzale z tej armaty) czerep na niebie przez głowę mignęło mi "no nie idealne zwieńczenie filmu tego durnego filmu- jeszcze tylko brakuje żeby zaczął pić z niego to piwo", długo na to czekać nie musiałem bo po chwili bohater zaczyna to robić zresztą pięć minut wcześniej sam to zapowiedział, tylko wtedy jakoś nie przywiązałem do tego uwagi.
Ręce opadają, żeby chociaż była w tym odrobina humoru a tu nic.
Z mojej strony mogę tylko odradzić, szkoda marnować czas i psuć sobie nerwy.
najgorszy fil;m z Cagem jaki oglądałem, niestety. Negatywne zaskoczenie. Trochę ratowała go ładna blondynka :).
Film niestety kiszka,słabe dialogi,strasznie naciągany,nudny,tylko parę dobrych efektów,nie mogłem się doczekać kiedy się skończy.
Film jak już wyżej wspomniał kolega ratuje tylko i wyłącznie Piper;), najgorszy film z Cagem jaki widziałem widać że mocno przyciskają go długi bo ima się co popadnie. Słabe 3.