6,4 13 tys. ocen
6,4 10 1 13057
5,8 10 krytyków
Piep*zyć Mickiewicza 2
powrót do forum filmu Piep*zyć Mickiewicza 2

Nie rozumiem ludzi którzy piszą ,że ktoś daje 10 bo mu za to płacą ;p nie mówię ,że to arcydzieło, ma swoje wady i zalety ja oceniam go na 8 bo naprawdę przyjemnie mi się oglądało ,byłam zaskoczona bo co do jedynki miałam mieszane odczucia nie było tak że mi się nie podobała ,ale też nie robiła szału. Tu naprawdę miło spędziłam czas, bardzo fajna postać Korka, aktor super to zagrał często rzeczywiście ,źle traktujemy ludzi którzy są inni co wydaje mi się dobrze pokazał ten film, ale też to że można polubić i zrozumieć taką osobę dać jej szanse bo to naprawdę wartościowi ludzie. mimo że odmieni od nas w jakiś sposób, chociaż jak Dante powiedział w filmie "Wszyscy jesteśmy nienormalni ". Nie było nie wiadomo ile seksu ,nagości ,przekleństw do czego przyzwyczaiło nas polskie kino .Młodzi aktorzy całkiem dawali radę ,i duet Ogrodnik Książkiewicz również dla mnie super się sprawdza , więc nie rozumiem do końca tego hejtu na to że komuś ten filmu mógł przypaść do gustu. To że komuś się nie podobał też rozumiem ,ale po co od razu po kimś jechać każdy przecież ma swoje zdanie jeden da mu 3 a drugi 10 i super ;p nie mówię nawet o osobach które pytają czemu 10 jak to chłam itp a nawet nie oglądały filmu, bo to już wgl śmiechu warte :D zresztą będzie kolejna szansa wylać swoje frustracje bo ma powstać 3 część więc dopiero się uruchomią ludzie, którzy wiedzą wszystko najlepiej i jak oni powiedzą ,że coś ma się nie podobać to tak ma być :D