PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10039375}
5,2 31 tys. ocen
5,2 10 1 30783
3,2 28 krytyków
Piep*zyć Mickiewicza
powrót do forum filmu Piep*zyć Mickiewicza

Czemu nie?

ocenił(a) film na 9

Mnie tam trailer rozbawił, nie powiem :D osobiście podobnego filmu żadnego nie widziałam, a tematycznie zbliżona Szkoła dla Elity wydaje się przy tym bardziej mroczna. Chętnie pójdę na premierę, tym bardziej że ciekawi mnie postać Ogrodnika jako nauczyciela.

użytkownik usunięty
Marcheewa

Byłam na premierze i zdecydowanie polecam :p Kolorowy, śmieszny, a do tego nawet daje do myślenia. Koleżankom też się podobał. Mówiły, że Ogrodnik mega hot. REL

Marcheewa

Postać ogrodnika wymiata! Genialnie to odegrał. I muszę przyznać, ze bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Hugo Tarres, to jest odkrycie roku!

Marcheewa

Polecam bardzo, nie tylko ze względu na Ogrodnika ;) Zakochałam się w Cegle <3 Tak zabawna postać, że aż szok! Najlepsza scena z goleniem hahah

użytkownik usunięty
Marcheewa

Ja również polecam! Zaciekawiła mnie obsada, ponieważ było wiele nowych twarzy z młodego pokolenia. Ja jako matka nastolatki z którą na tym seasnie byłam mogę powiedzieć, że dzisiejsze dzieciaki są coraz bardziej zdolne :)) Fabuła była zabawna, zachęcała też do przemyśleń.

użytkownik usunięty
Marcheewa

Trochę Szkoła dla elity, ale film jak każdy inny ma swój indywidualny styl:D Mi się osobiście podobał. Muzyka sztos! Uważam też, że Ogrodnik super się sprawdził w tej roli. Jestem jego wielką fanką <3 Kasa na bilet zdecydowanie niezmarnowana :p

ocenił(a) film na 1
Marcheewa

9 na podstawie trailera?

ocenił(a) film na 9
Marcheewa

Tak jak mnie zwiastun rozbawił i postanowiłem się wybrać. Nie zwalił mnie z nóg, i kilka niedociągnięć, które można wybaczyć, szczególnie jak widzi się tyle bezpodstawnych jedynek, bo po prostu polskie kino :) Przykre to bardzo.

ocenił(a) film na 8
Kamilloo_fw

Najczęściej te niskie oceny są dodawane przez osoby , które nie oglądały filmu:) to mnie bawi najbardziej.

użytkownik usunięty
Kamilloo_fw

Ten film zdecydowanie nie zasługuje na 1! Nie jest to dramat, a komedia pełna młodziaków. Ja byłam pod wrażeniem ich gry aktorskiej. Świetnie się bawiłam :)

ocenił(a) film na 9
Marcheewa

Ogrodnik jak zwykle nie zawiódł. Ale jak dla mnie to młodzi świetnie sobie poradzili. Film miał swoja konwencje i ja ja kupiłam. Według mnie warto zobaczyć.

użytkownik usunięty
Marcheewa

Bardzo sympatyczny film na weekend :) Fajnie poprawił mi humor po ciężkim tygodniu. Kocham wgle filmy o szkole <333 Dzieciaki zdecydowanie dały radę.

użytkownik usunięty
Marcheewa

Nie miałam zbyt dużych oczekiwań, poszłam na ten film spontanicznie ze znajomymi. Okazał się całkiem w porządku :))) Wiele scen było zabawnych, a obsada była w punkt dopasowana. Generalnie fajny i nawet polecam :D

Marcheewa

Jak bym mogła to bym poszła drugi raz, żeby głębiej rozkminić ten film :D Bardzo fajnie przedstawiony świat współczesnych nastolatków. Niby wszystko idzie do przodu, ale niektóre rzeczy pozostają niezmienne :>

Marcheewa

Zaciekawił mnie zwiastun i stwierdziłam, że zaryzykuję :) Film okazał się bombowy :D Było śmiesznie, było poważnie. Bez zapychaczy i scen bez sensu.

Marcheewa

Ogólnie był spoko, kolorowy ale nie jakiś przesadzony. Byłem z dziewczyną i mamy obydwoje pozytywne wrażenia. Muzyka super, szukaliśmy w necie kawałków po seansie :D

Marcheewa

Pieprzyć Mickiewicza to film o szkole, a takie filmy bardzo lubię. Fabuła okazała się świetna bo dużo się działo. Nie był nudny, ani dobijający. Muzyka skradła moje serce <3 Byłam wczoraj w kinie i nadal mam w głowie nową piosenkę Wersow <3

Marcheewa

Ogrodnik jako nauczyciel mmmm <3333 Świetny jest i taki przystojny. Ogólnie aktorzy i aktorki się postarali, bo zagrać takie role to nie jest prosta sprawa. Mam nadzieję, że będzie druga część :p

ocenił(a) film na 8
Marcheewa

Poszedłem do kina, wyszedłem bardzo zadowolony :D film ciekawy, o realiach szkoły, problemach młodzieży ale z dobrym nauczycielem, któremu zależy na podopiecznych i z dużą dawką humoru. O to chodziło!

Marcheewa

Byłam na tym filmie z moim narzeczonym i fajny i bo można się pośmiać i przypomnieć szkolne czasy :) Fabuła nas wciągnęła także o to chodziło haha