Piknik pod Wiszącą Skałą

Picnic at Hanging Rock
1975
7,3 62 tys. ocen
7,3 10 1 61774
8,4 52 krytyków
Piknik pod Wiszącą Skałą
powrót do forum filmu Piknik pod Wiszącą Skałą

godzoina: 00.15 mozna obejrzec ten film!

Tylko troche dzwine czemu TAKI film o takiej porze i to jeszcze w srodku tygodnia... brawa dla panow z TVP1 i dla Pań pewnie tez ;)

ocenił(a) film na 10
PeePee

Bo ci, którzy z łaski swojej puszczają ten film, świadomi są tego, że w godzinach 20-22 mało kto miałby ochotę oglądać tak trudne i artystyczne dzieło kinematografii. Dlatego co ważniejsze produkcje, TVP emituje zwykle między 23 a 1, lub czasem nawet poźniej (!). Cóż, pozostaje być wdzięcznym, że chociaż tyle robią dla kinomanów:P

ocenił(a) film na 10
Thommy

Aha, jeszcze jedna kwestia odnośnie dnia, w którym będzie emisja; akcja filmu Weira skupia się wokół wydarzeń z dnia św. Walentego, czyli 14 lutego. Właśnie 14 lutego TVP puści "Piknik pod wiszącą skałą". Przypadek czy subtelny żarcik?

PeePee

to dopiero teraz zauważyles ze tvp nadaje filmy w miare dobre po północy?ja obliczylem ze jest to 1 - slownie jeden- dobry film ktory warto obejrzec na tydzien- ja mam magnetowid to nie musze siedziec po nocy i tobie tez radze sobie kupic -oczywiscie jak jestes bogaty to mozesz nawet nagrywarke dvd kupic