Piknik pod Wiszącą Skałą

Picnic at Hanging Rock
1975
7,3 62 tys. ocen
7,3 10 1 61779
8,4 52 krytyków
Piknik pod Wiszącą Skałą
powrót do forum filmu Piknik pod Wiszącą Skałą

Ten film opowiada o porwaniu przez istoty pozaziemskie !

ocenił(a) film na 9
aigot

przez szaraków

aigot

Rozwiń tezę, bo intrygujesz mnie...:)

aigot

po glebszym zbadaniu sprawy, okazalo sie ze cala historia z kosmitami zostala wymyslona, takze przepraszam za przeinaczenie faktow

aigot

hahaha, good trolling : D

ocenił(a) film na 9
aigot

Ja myślę, że przez spisek reptiliańsko-żydo-masoński.

KarolZet

Nie dodałeś: RUSKO-reptiliańsko-żydo-masoński. Co z Ciebie za Polak! Ty się pewnie z Putinem bratasz! I w Smoleńsku byłeś! A tą brzozę to ty tak dla zmyły wcisnąłeś! Teraz już wszystko wiadomo, towarzyszu.

ocenił(a) film na 9
littlelotte52996

Kupię hektar koło lotniska i obsadzę go całego brzozami <demoniczny śmiech>HAHAHAHA</demoniczny śmiech>.

KarolZet

Nie pozwolę Ci na to. Już za 4 druga. Muszę zaczynać moją codzienna litanię do Pana Prezesa i Ojca Dyrektora (Daj im, Panie, Życie długie i owocne i zbaw Polskę od PO, Polsatu i TVN). ja ich ostrzegę! Twój haniebny plan się nie powiedzie! <uśmiecha się z wyższością i spogląda na ołtarze Dwóch Wielkich z uwielbieniem>

ocenił(a) film na 9
littlelotte52996

O no! Nie przemogę wszechmocy toruńskich! ;-)

KarolZet

A więc przyznajesz się: poległeś! Nigdy nie pokonasz Dwóch Wielkich i ich pokornej służebnicy!

ocenił(a) film na 7
aigot

Być może tak właśnie było, ale nie ma na to dowodów.

ocenił(a) film na 8
Heatseeker

To że historia jest oparta na faktach to fake.

ocenił(a) film na 9
kawakao6

Skąd masz te informacje ?

ocenił(a) film na 8
michal.2907

Nawet w opisie filmu tutaj, na Filmwebie jest podane że jest oparty na wymyślonej historii - a ta "autentyczność" miała napędzać zainteresowanie powieścią.

ocenił(a) film na 9
aigot

Ha ha ha. To naprawdę ma sens! Sprawa dla Muldera i Scully!