Piknik pod Wiszącą Skałą

Picnic at Hanging Rock
1975
7,3 62 tys. ocen
7,3 10 1 61774
8,4 52 krytyków
Piknik pod Wiszącą Skałą
powrót do forum filmu Piknik pod Wiszącą Skałą

jak to znaleźć??

użytkownik usunięty

Czy ktokolwiek ma ten film? Nie mogę go nigdzie znaleźć i strasznie mnie to wkurza!!!! Pomocy!!

użytkownik usunięty

,,,jest okej...
dzis oglądałam ten film...i jesli jestes z warszawy...to dostaniesz ten film w DOmu Sztuki na Wiolinowej...w wawie oczywiscie..pozdrawiam..

użytkownik usunięty

dttd
poszukaj w kaziee:)
tam jest
"za krótki komentarz........"

użytkownik usunięty

mozna go znalesc w wypozyczalni w hotelu gornik w koninie
wypozyczenie - 2 zl

ocenił(a) film na 10

http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5608

użytkownik usunięty

Podobno ma być 15 października w Claudii.

Lepiej go nie znajdować. Nie jest zły, ale... rozczarowuje. Bo nic się nie wyjaśni, nie zdarzy sie nic tajemniczego, nic Cię nie zaskoczy.

732476

Ojej, ojej. Jak to rozczarowuje? Film jest cudownie oniryczny. A nie zawsze też musi chodzić o zagadki rozwikłanie.

użytkownik usunięty
Klitajmestra

Ale zagadki rozwikłane dają jakąś satysfakcję po obejrzeniu filmu i wiadomo o co chodzi.

użytkownik usunięty
732476

Miałam kupić ale jak nic się nie wyjaśnia to raczej sobie daruje. Nie przepadam za filmami, które mają zakończenie w stylu "domyśl się".

Przecież to nie kryminał, tylko właśnie tajemnica.

użytkownik usunięty

Cóż głęboko współczuję...i aż boję się pytać o ulubione filmy.''Piknik'' to najbardziej niezwykłe dzieło jakie udało mi się w życiu zobaczyć.Absolutny unikat,absolutny geniusz.

użytkownik usunięty

możesz kupić nową (z listopada) klaudię i już masz

ocenił(a) film na 10

Dla tak unikatowego filmu nie ma sensu kupować filmu z gównianym dźwiękiem i obrazem - tym bardziej, że muzyka i zdjęcia (a zwłaszcza muzyka!) w tym filmie są niepowtarzalne. Warto wydać te kilkadziesią złotych.

jest dolanczony do listopadowej Claudii.occzywiscie tej z 2004 roku.