Czy ktokolwiek ma ten film? Nie mogę go nigdzie znaleźć i strasznie mnie to wkurza!!!! Pomocy!!
,,,jest okej...
dzis oglądałam ten film...i jesli jestes z warszawy...to dostaniesz ten film w DOmu Sztuki na Wiolinowej...w wawie oczywiscie..pozdrawiam..
Lepiej go nie znajdować. Nie jest zły, ale... rozczarowuje. Bo nic się nie wyjaśni, nie zdarzy sie nic tajemniczego, nic Cię nie zaskoczy.
Ojej, ojej. Jak to rozczarowuje? Film jest cudownie oniryczny. A nie zawsze też musi chodzić o zagadki rozwikłanie.
Ale zagadki rozwikłane dają jakąś satysfakcję po obejrzeniu filmu i wiadomo o co chodzi.
Miałam kupić ale jak nic się nie wyjaśnia to raczej sobie daruje. Nie przepadam za filmami, które mają zakończenie w stylu "domyśl się".
Cóż głęboko współczuję...i aż boję się pytać o ulubione filmy.''Piknik'' to najbardziej niezwykłe dzieło jakie udało mi się w życiu zobaczyć.Absolutny unikat,absolutny geniusz.
Dla tak unikatowego filmu nie ma sensu kupować filmu z gównianym dźwiękiem i obrazem - tym bardziej, że muzyka i zdjęcia (a zwłaszcza muzyka!) w tym filmie są niepowtarzalne. Warto wydać te kilkadziesią złotych.