Film jest nudny i ciągnie się jak flaki z olejem, tylko czekałam aby się skończył. Ani pomysł na ten film mi się nie spodobał a wykonanie to już wogóle beznadziejna gra aktorska. Pozatym idiotyczne umoralniające sceny które przewlekają sie w każdym takim banalnym filmie. zdecydowanie nie polecam.
Dobry, ale nudny. To czy będzie ciekawy zalezy od interpretacji początkowego zdarzenia, ale i tak mimo, że wyobraziłem sobie coś ciekawego skończyło się to wynudzeniem, ale dałem 7...parę momentów początkowo jest genialnych.
Ciekawy, nietuzinkowy, poetycki, ale nudny. Tak. To film, który się dobrze wspomina, warto o nim dyskutować, ale ciężko się go ogląda. :)
W tym miejscu padł rekord kontestacji i "rozmemłania". W jednym szeregu wpisały się cztery znudzone życiem, zmanierowane osoby.
I piąty post należał do pseudo-intelektualisty. Tak bezsensownego postu jak Twój jeszcze nie widziałem. Widocznie Twój mózg poddany jest trendom i modzie, ale są też ludzie, którzy mają własne zdanie, a nie to narzucone przez "znafców", którzy pławią się w starych filmach i dają 10, bo chcą uchodzić za intelektualnych znawców kina, bo inaczej nie wypada.
Mądrego miło posłuchać. "Istnieją trzy rodzaje prawdy: 1. Prawda 2. cała prawda 3. G... prawda Życzę dobrej nocy i dobrego samopoczucia. ;-)