Piknik pod Wiszącą Skałą

Picnic at Hanging Rock
1975
7,3 62 tys. ocen
7,3 10 1 61779
8,4 52 krytyków
Piknik pod Wiszącą Skałą
powrót do forum filmu Piknik pod Wiszącą Skałą

nuda!!!

ocenił(a) film na 1

Film jest nudny i ciągnie się jak flaki z olejem, tylko czekałam aby się skończył. Ani pomysł na ten film mi się nie spodobał a wykonanie to już wogóle beznadziejna gra aktorska. Pozatym idiotyczne umoralniające sceny które przewlekają sie w każdym takim banalnym filmie. zdecydowanie nie polecam.

ocenił(a) film na 7
kamilarumianek90

Dobry, ale nudny. To czy będzie ciekawy zalezy od interpretacji początkowego zdarzenia, ale i tak mimo, że wyobraziłem sobie coś ciekawego skończyło się to wynudzeniem, ale dałem 7...parę momentów początkowo jest genialnych.

Movie_Crash_Man

nie zrobił na mnie wrażenia. przede wszystkim był nudny

ocenił(a) film na 7
igaanime

Ciekawy, nietuzinkowy, poetycki, ale nudny. Tak. To film, który się dobrze wspomina, warto o nim dyskutować, ale ciężko się go ogląda. :)

ocenił(a) film na 10
Redgard

W tym miejscu padł rekord kontestacji i "rozmemłania". W jednym szeregu wpisały się cztery znudzone życiem, zmanierowane osoby.

ocenił(a) film na 7
SIR_GALAHAD_1

I piąty post należał do pseudo-intelektualisty. Tak bezsensownego postu jak Twój jeszcze nie widziałem. Widocznie Twój mózg poddany jest trendom i modzie, ale są też ludzie, którzy mają własne zdanie, a nie to narzucone przez "znafców", którzy pławią się w starych filmach i dają 10, bo chcą uchodzić za intelektualnych znawców kina, bo inaczej nie wypada.

ocenił(a) film na 10
Redgard

Mądrego miło posłuchać. "Istnieją trzy rodzaje prawdy: 1. Prawda 2. cała prawda 3. G... prawda Życzę dobrej nocy i dobrego samopoczucia. ;-)

ocenił(a) film na 7
SIR_GALAHAD_1

Wzajemnie. ;)

ocenił(a) film na 8
Redgard

zgodzę się z sir galaha..

ocenił(a) film na 10