PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256213}

Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna

The Madagascar Penguins in a Christmas Caper
2005
7,6 56 tys. ocen
7,6 10 1 55628
7,1 14 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna
powrót do forum filmu Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna

"Madagaskar" zawiódł mnie na całej lini ale film uratowały właśnie pingwiny. Powinna powstać o nich pełnometrażówka. Polecam

ocenił(a) film na 8
mariucholecps

Małpy były niewiele gorsze, jeśli nie lepsze...

mariucholecps

chodza sluchy z dobrych zrodel ze bedzie pelnometrazowka ;]

ocenił(a) film na 10
kabturek

Niepotrzebnie :/ Nie powinni wykorzystywac motywu pingwinow do konca bo nam obrzydnie. Lepiej zostawic lekki niedosyt. Nie mozna smiac sie z tego samego wciaz i wciaz...

mb_

dobry był pingwin w czerwonej rękawicy na głowie jako kurczak w Wallace & Gromit: Wściekłe Gacie ;]

kejszo

z skad mozna sciagnac napisy do filmiku.Mieszkam w Gdańsku

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

fan, daj swoj mail albo gg albo tlen to wysle Ci napisy

Kinomaniak20

a nie prościej samemu poszukać? ;]

http://napisy.org/Szukaj/pingwiny%20z%20madagaskaru/ [napisy.org/Szukaj/pingw ...]

kejszo

moja poczta to:rekin162@gazeta.pl.Prosze nie wchodz tam tylko wyslij napisy.Mieszkam w Gdańsku

Kinomaniak20

na eMule sa z polskim dubbingiem... polewalam sie z tego krotkiego gilmiku chyba bardziej niz z madagaskaru ( gdzie rozbawila mnie tylko scena z pająkiem :-D ) a tutaj wymiekkałam ze staruszki ( ZBOCZENIEC!! - i łup w portiera ) i jeszcze szeregowy Ricco i to jego KABUM!!

ocenił(a) film na 10
Cara

'Madagascar' dobry ale ten filmik to majstersztyk, lepszy niz 'Jack Jack attack' czy 'For the birds' (choc wszystkie swietne).

Pelnometrazowka? Tak!!! Byloby super, dobre nie brzydnie, tylko zyskuje :).

Kowalski - give me options :D !

mariucholecps

Cóż...ja bym chciał żeby powstała pełnometrażówka, bo jak mówił kolega obnok, co dobre nie brzydzi tylko zyskuje XD

ocenił(a) film na 9
mariucholecps

All Rigth :) właśnie jestem po drugim seansie ogladania Madagaskaru (wrazie czego pierwszy był w kinie :D) no i na pudełku od filmu widze reklamówkę, iż dodali krótki filmik z pingwinami :). Więc przed odpaleniem filmu obejrzałem sobie ten ^^ i normalnie zarąbiscie śmieszny xD. Kurde ta babcia wymiastała!
-Zapraszam...
-ZBOCZENIEC!
i łub w kolesia torebką xD.