"Madagaskar" zawiódł mnie na całej lini ale film uratowały właśnie pingwiny. Powinna powstać o nich pełnometrażówka. Polecam
Niepotrzebnie :/ Nie powinni wykorzystywac motywu pingwinow do konca bo nam obrzydnie. Lepiej zostawic lekki niedosyt. Nie mozna smiac sie z tego samego wciaz i wciaz...
a nie prościej samemu poszukać? ;]
http://napisy.org/Szukaj/pingwiny%20z%20madagaskaru/ [napisy.org/Szukaj/pingw ...]
na eMule sa z polskim dubbingiem... polewalam sie z tego krotkiego gilmiku chyba bardziej niz z madagaskaru ( gdzie rozbawila mnie tylko scena z pająkiem :-D ) a tutaj wymiekkałam ze staruszki ( ZBOCZENIEC!! - i łup w portiera ) i jeszcze szeregowy Ricco i to jego KABUM!!
'Madagascar' dobry ale ten filmik to majstersztyk, lepszy niz 'Jack Jack attack' czy 'For the birds' (choc wszystkie swietne).
Pelnometrazowka? Tak!!! Byloby super, dobre nie brzydnie, tylko zyskuje :).
Kowalski - give me options :D !
Cóż...ja bym chciał żeby powstała pełnometrażówka, bo jak mówił kolega obnok, co dobre nie brzydzi tylko zyskuje XD
All Rigth :) właśnie jestem po drugim seansie ogladania Madagaskaru (wrazie czego pierwszy był w kinie :D) no i na pudełku od filmu widze reklamówkę, iż dodali krótki filmik z pingwinami :). Więc przed odpaleniem filmu obejrzałem sobie ten ^^ i normalnie zarąbiscie śmieszny xD. Kurde ta babcia wymiastała!
-Zapraszam...
-ZBOCZENIEC!
i łub w kolesia torebką xD.