PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123310}

Piorun

Bolt
2008
6,7 73 tys. ocen
6,7 10 1 72828
6,4 26 krytyków
Piorun
powrót do forum filmu Piorun

fajnie ogląda siew 3D (pewnie dlatego,że 1. raz oglądałem w taki sposób film :P ) ,żeby nie spoilerować,słabszy od WALL-E'ego ,ale mimo wszystko dobry . 7/10.

ocenił(a) film na 9
GREENWAVER

też oglądałem go w 3D... i też to był pierwszy raz jeżeli chodzi o obcowanie z tą techniką w kinie. no i zakochałem się. teraz wiem, że będę się wybierał na filmy w 3D kiedy tylko będzie okazja.

a sam film super :) bardzo pozytywne wrażenia :)

SickBastard

ja również oglądałem go w 3D i szału nie było, na palcach można policzyć efekty które są tym filmie ciekawe, a najlepszy i tak był w ostatnich minutach z rozpadającą się strzykawką :) Poza tym klapa jesli chodzi o 3D. Nie zauważyłem żeby ktoś zwrócił uwagę na tło bajki.... animowany był tylko pierwszy plan i przy efekcie 3d w szczególności gdy pokazywali trawy, łaki i inne widoki z góry widać byłó same bitmapy :) Najwidoczniej robili bajke w pospiechu. historia przedstawiona jest w fajny sposób i napewno spodoba sie młodszym i starszym widzom, mi sie podobało... ale nie ze względu na mizerne efekty 3d

ghosst

w tym filmie chyba nie o efekty drugoplanowane chodzilo. Pierwszy plan wyglada fajnie, fakt ze tylo jest jakby lekko uproszczone.... ale moze taki byl zamysl....

3D jest fajne, tez bylme pierwszy raz i jestem pod wrazeniem.
Scenariusz filmu bardzo fajny.
Polski dubbing rewerlacyjny. Szczegolnie kota i gołebie...

ocenił(a) film na 8
GREENWAVER

Ja też byłam na 3D i było super, już dawno się tak nie uśmiałam, a 3D no cóż, szału nie było, ale i tak uważam, ze wersja ciekawsza niż zwykła. Bajka sama w sobie bardzo dobra, rozwalił mnie chomik w manii i gołębie ze swoimi ptasimi móżdżkami. Jak dla mnie 8/10. :D

GREENWAVER

Bajke trudniej zrobic w 3D jak zwykly film, nie mniej slowa uznania, bo wyglada ta bajka nie najgorzej.

ocenił(a) film na 9
GREENWAVER

jesli pierwszy raz ogladaliscie 3D to powinniscie wybrac sie na jakis filmik w kinie IMAX. tam 40 minutowy film przyrodniczy ma wiecej piorunujacych efektow niz caly piorun "niby 3D"

1492007

Byłem na 3D wraz z żoną, rewelacja. Fakt to mój pierwszy raz w 3D. Sam film czy bajka świetna. Polecam i jeszcze raz polecam.

1492007

no niestety w moim mieście nie ma IMAX-ów...więc musiałem się zadowolić tą wersją 3D Pioruna-ale był warto:)