haha nie wiedzieć czemu ale jak parze na zdjęcie fana pioruna(chomiczka)... to ogarnia mnie dziki śmiech :D jest niesamowity!! :D:D hahahaha... w tej bańce.. po prostu kosmos :D a swoja drogą to ciekawe czy filmik jest wart obejrzenia... ostatnio z filmów familyjnych dużego plusa ma u mnie "STRASZNY DOM" (http://straszny.dom.filmweb.pl/) .... kawał niezłej roboty! xD
pozdrawiam wszystkich...... fanów pioruna xD
po obejrzeniu Pioruna miałem wrażenie, że ten chomiczek ma lekkie problemy psychiczne ze soba ;/
hehe czemu?? :D taki fajny mały zwierzaczek xD
ja jeszcze nie miałam okazji obejrzeć.. czekam ;]
pzdr
ogólnie w założeniu miało byc śmiesznie a wyszło dziwnie. chomiczek zachowuje się jak chomiczek z schizofrenią. jedynie Marlenka ratuje całą bajkę.
krótko: mam chomika . taka kula to nowy wynalazek mój lubi inne różnie . dzięki niej może swobodnie jeździć po mieszkaniu i nie wpadnie pod szafę nie spadnie z firanki sie nie zabije itp . lubi to , sam wchodzi do tej swobodnie jeżdzącej kuli i jest bardzo śmiesznie .
tak mój chomik który niestety już [*] też miał taką bańkę ;) ułatwia przemieszczanie.... :] i fakt kiedys wleciał mi pod łóżko, dlatego zaopatrzyłam się w kulę bo wyjęcie go nie było łatwą sprawą :D
czyli mam rozumieć że baja nie jest super hitem???? ;)
baja jest świetna! bardzo dobre kino familijne. uśmiałem się serdecznie ;) dobry i nie naciągany humor. w sumie stary motyw, ale odświeżony w fajny sposób. Chomik jest de best ;D mój ulubiony, zaraz po wiewiórce z Epoki lodowcowej ;)
Potwierdzam, bardzo fajny film animowany z dużą dawką humoru bardzo
sympatycznie podany. Byłem z żoną i bardzo dobrze się bawiliśmy.
Co do chomika, bez bańki byłby bardzo niebezpieczny, to tylko dla jego
dobra ;)
(osobiście jestem zdanie czy wybrać wersję 3D czy analogową, stawiam na
drugą, wygodniej i bardziej można się skupić ;) (byłem na 3D ) )