PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123310}

Piorun

Bolt
2008
6,7 73 tys. ocen
6,7 10 1 72828
6,4 26 krytyków
Piorun
powrót do forum filmu Piorun

Piorun górą !

użytkownik usunięty

To naprawdę fantastyczny film , najlepszy jaki widziałam . Mądry , zabawny , są fajne
postacie . A W OGÓLE MÓJ NICK JEST HOŁDEM DLA TEGO FILMU ! PIORUN JEST
KULTOWY !

ocenił(a) film na 10

zgadzam sie z toba w 100%tach najlepszy film o zwierzetach jaki widzialem wogule wekszasc z zwierzakami jest fajna ale ta najlepsza ale jak sie skonczyl to bylem wkurzony ze to juz koniec dlateko ciagle o nim mysle i chcalbym 2 czesc:)

użytkownik usunięty
QURIER

Ja też bym chciała 2 część , byłaby na pewno fajna .

ocenił(a) film na 10

chciasz zazwyczaj jest gorsza druga to i tak nie bedzie mi to robilo roznicy :) moze znasz jakies wywiady z lektorami lub rezyserami czy recenzjenajlepiej zeby sobie poogladac bo czytanie nie sprawia mi az takiej frajdy czekam tez bo moze na tvn style bedzie ale tez mysle czy mnie nie ominelo :(

ocenił(a) film na 10

oczywiscie recenzja na tvn style :)

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się z tobą. Mam nadzieję, że zrobią... :)

Dziecię moje drogie ty może lepiej zostań przy samych bajkach bo z tego co widze to jeszcze za bardzo od ziemi nie odrastasz i nie wiesz co się w dzisiejszym świecie dzieje.

użytkownik usunięty
Jesuz

Odwal się od niej !

Jesuz

Cóż, widzę po twoich postach, wyzywasz tych co lubią filmy, które tobie się nie podobają. Powinszować.

Pink_Phink

nie mówię że m mi się nie podobają ale bez przesady nazywać to Arcydziełem.

ocenił(a) film na 10
Jesuz

To że ktos ma poczucie humoru i potrafi odnaleźć coś ciekawego w takiej animowanej odsłonie to chyba nic złego, ''dziecię''? A co Ty takki dorosły bo oglądasz filmy a nie kreskówki? Dobra kreskówka, albo film animowany jest na ty samym poziomie co dobre filmy, o gustach sie nie dyskutuje, finito.

Jesuz

Dobrze, ale nie musisz od razu wyzywac innych. Trochu kultury przy ludziach.

użytkownik usunięty

według mnie to bardzo fajny film dla całej rodziny ;) były momenty że się nawet wzruszałam, cudowna bajka :)