może i film był fajny, ale nie zgadzam się z jednym; ten film ukazuje niższość chomików przed tutaj psami. czy zawsze w filmach kurde główne role muszą odgrywać psy i koty??? ludzie! tak być nie może! zawsze chomiki grały inne i mniej ważne role w filmach, a psy i koty dostawały najlepsze i najwyższe. Jaki jest powód poniżania takich mądrych zwierzaczków??? zastanówcie się sami...
http://www.youtube.com/watch?v=pWOa90TwLVc
Tutaj Attyla (Rhino) miał swoje pięć minut, a niedługo wyjdzie film G-Force o świnkach morskich agentach specjalnych.
http://www.filmweb.pl/f395641/Za%C5%82oga+G,2009
Przecież zrobili film,którego głównym bohaterem był szczurek Remy pt."Ratatuj".Prawdę mówiąc,nie był to chomik,ale też z grupy gryzoni.
Była też taka kreskówka,była kiedyś w TVN gdzieś tak około 14,a kończyła się,o 15-15,jeśli dobrze pamiętam.Miała tytuł "Pinki i Mózg".Opowiadała o takich zabawnych eksperymentach i przygodach dwóch laboratorujnych baiłych myszek.Ten wrażliwy,pogodny,wesoły i trochę "niedoedukowany" miał na imię Pinki,a ten drugi myszek "geniusz" Mózg.Mimo różnic charakterów i poglądów,byli najlpszymi przyjaciółmi.Sprawdzcie w sieci,czy nie ma jakiś filmów,w których główne role grają chomiki.Może napiszecie do PIXARA,aby wyprodukowali film o chomiku lub śwince morskiej,i uczynić z nich jego głównych bohaterów.
Nie obrażaj kogoś, kto lubi chomiki i zwrócił na to uwagę.Byćmoże wkrótce powstanie film, z głównym bohaterem chomikiem.Założyciel\ka
tematu mógł założyć taki temat.Ty zatem nie oceniaj kogoś po tym, że założył taki temat, bo to nie twoja sprawa.Jeśli tak do kogos odpisujesz
na jakiś nieszkodliwy temat np. o chomikach w filmach, to najpierw naucz się oceniać samego siebie, skoro tak piszesz.Każdy ma inne zainteresowania, a twoje Blue Angelu to chyba wywyższanie się,robienie z siebie głupiego i przezywanie innych użytkowników.
Nie moja sprawa?! A to dobre, to jest forum, więc kazdy moze wyrazic opinie zarowno pozytywna jak i negatywna. Skad tez wiesz, ze nie umiem oceniac samą siebie? I jestem dziewczyna, jakbys zauwazyla moj awatar, to bys to wiedziala, wiec chyba ty robisz z siebie glupia, nie ja :D
sama masz nie równo pod sufitem. ja mam swoje zdanie i wiem swoje, więc nie obrażaj mnie. Chomików broni będę, a nawet jak atylla miał swoje kilka minut to przez dokładnie prawie cały film biegał W PLASTIKOWEJ KULCE! czy to normalne? Jeżeli jeszcze raz mnie obrazisz to zawiadomię pewną stronę. I dziękuję Felince oraz Tropicielce
myśłę że wszystko zostało sprostowane w krótkometrażowym filmie "Super Rhino" (wydanym na płytach z filmem) - gdzie to właśnie Attyla występuje jako superbohater.
Ale masz problem dziewczyno...
Chcesz film o chomikach. Ja znam serial z całą masą chomików, nosi tytuł
"Hamtaro". Felinka wspominała o paśmie dla dzieci na TVN. Własnie tam
leciał ten serial.
http://www.filmweb.pl/f104067/Hamtaro,2000
To nie ten serial.Tamten miał tytuł "Pinki i Mózg".Był emitowany w takim
bloku kreskówkowym królika Bugsa, gdzie był on razem ze swoją dziewczyną
Lolą taki kolorowy-niebieski, a ona różowa.To taka druga wersja w stylu
dziecięce lata królika Bugsa, także wytwórni WB.Serial pokazwany był właśnie jak mówiła Felinka na stacji TVN, po południu.W piosence początkowej tego serialu,że chodzą na jakiś Nikowersytet, o ile dobrze pamiętam.Występowały w nim jeszcze postacie;szara wiewiórka z torebką i
małym brązowym synkiem, czy kuzynkiem też wiewiórką,takie trzy czarne,nie wiem czym były, ale dwóch braci i siostra w różowych spodenkach-kotki,nie kotki,ciągle zawracały głowę takiemu profesorowi, który był wynalazcą.Oczywiście nie zabrakło tam Porkiego,Sylwestra,i innych...Też chodzili do tej swojej szkoły, której nazwę już wcześniej napisałam i też byli takimi dziećmi, jak królik Bugs i Lola w tym serialu.To popularny serial i te postaci,bywały często wizerunkami na przyborach szkolnych.Oglądałam z ich udziałem i tej wiewiórki w takim filmiku na YOUTUBE w kontekście wyników video dla hasła Bambi-pod tytułem "Bambies mom", bardzo się, śmiałam oglądając go, jest taki śmieszny!Ultrakolor was pozdrawia.
Mówimy o dwóch róznych rzeczach. Ty masz na mysli "Animki" i fakt, była
taka kreskówka, ale "Hamtaro" też był emitowany na TVN razem z "Inspektorem
Gadgetem", "Super Pig" itp.
Na pewno tak było.Dziękuję za jeszcze więcej informacji.Ultrakolor Cię pozdrawia i życzy zawsze dobrago nastroju,bo tacy ludzie to prawdziwe ultrakolory, rozsiewające wkoło radość i uwagę fajnych ludzi, są też wyjątkowi!Być wyjątkowym to być zawsze radosnym, chociaż mieć też prawo do smutku, bo to też jedna z ludzkich spraw.Teraz wiem,że serial miał tytuł "Animki".
Raven mogła zapytać, dlaczego nie było filmów o chomikach.Poruszyła sobie sympatyczny temat o zwierzątkach w rolach filmowych, a ty nie krytykuj, bo każdy ma swoje zmartwienia.Myślę, że Raven, po prostu założyła ten temat, bo chciała zobaczyć, co powiedzą na to inni użytkownicy.Są dyskusje na różne tematy.
o ale ty masz problem, że obrażasz mnie i cały chomiczy ród!
Piorun, piorun piorun i co jeszcze? same psy i koty na tym świecie?
bardzo proszę wyzywaj mnie dalej... ale jak dostaniesz za to co zobiłeś po tyłku od mojego znajomego forum to się nie pozbierasz! Obiecuję.
Jeszcze raz obraź chomiki to pożałujesz
Raven proponuje wizytę u psychoterapeuty albo psychiatry...A chomik był w tej bajce zajebisty więc nie wiem skąd to biadolenie.Masz teraz Załogę G i przestań narzekać...Ehhh
Ja mam dobry pomysł na film o chomikach, ale w PIXARze niestety nie pracuję. Mógłby to być film o kilku Dżungarskich, którzy chcą się wyrwać z klatki i spędzić jedną noc na mieście. Wyobraźcie sobie chomiki wśród kanałów, szczurów, myszy, psów i kotów :)
Masz rację!! Też uwielbiam chomiki i wszystko co szczurowate i choć w tym filmie chomik zagrał dość dobrą rolę psychopaty (;p) to jednak to było ZA MAŁO.
Może pocieszę Cię, że prawie wszyscy których się pytałam uważają, że tylko chomik ratował ten film i tylko dzięki niemu dało się go obejrzeć;D
A u mnie w rodzinie już wszedł do życia codziennego tekst: "Kultowość nie do ogarnięcia" hehe
Mądrych zwierzaczków? Mądrzejsze są psy. Co się czepiasz, że w filmach głównie występują właśnie pieski i koty? Są po prostu bardziej lubiane przez widownię. W "Piorunie" było mnóstwo Atylli (Rhino), więc nie wiem, czego jeszcze chcesz. Radziłabym ci zgłosić się do psychologa, bo trochę nad sobą nie panujesz. Żeby grozić ludziom z powodu, że "obrazili" chomika? Szczerze gratuluję takiego zachowania.
Kiedyś leciał na programach dla dzieci serial "Hamtaro", którego akcja toczyła się wokół grupy chomików. Za mało ci? To sama sobie nagraj komórką jakieś chomiki z zoologa, i będziesz mieć o nich film.