PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123310}

Piorun

Bolt
2008
6,7 73 tys. ocen
6,7 10 1 72828
6,4 26 krytyków
Piorun
powrót do forum filmu Piorun

heehe

ocenił(a) film na 7

Przez chomika się prawie nie udusiłem hehe zaprawdę chomik powinien przejść do historii kina albo dostać oskara za najlepszą rolę komediową ;D

ocenił(a) film na 8
plaZmus92

no chomik spoko był :D
[...] Czy o czymś zapomniałem Atyllo?"
"Nie wspomniałeś że każda chwila spędzona z tobą jest najpiękniejszą chwilą mojego życia"[...]

Przecz anty-fani chomiczka ! xD

Rafi_1996

a czy ktoś pamieta tekst, gdy cała jego kulka zaparowała? coś w stylu "Teraz jestem neosiągalny" ??

myslałam, że padnę, ale wszystkie teksty chomiczka są suuper:) uwielbiam go!!!

ocenił(a) film na 7
plaZmus92

Tak chomik super!! Ale gołębie też dawały radę ;)

miszmisz

"Piekło to ja wciągam nosem" ;D zgadzam się całkowicie z plaZmus92! CHOMIK POWINIEN DOSTAĆ OSKARA!

ocenił(a) film na 7
tirarira

Moment jak on wychodzi z tej hermetycznej kuli ... :D

ocenił(a) film na 6
plaZmus92

Chomik mnie tak nie rozbawił. Jestem też zawiedziony tym, że gołąb w wykonaniu Roberta Górskiego miał ze dwie kwestie w całym filmie. A to on, według mnie, mógłby zostać naprawdę postacią kultową na poziomie stuhrowego Osła.

ocenił(a) film na 9
NikiCoUmieTylkoSpac

Jestem pozytywnie zaskoczony, bowiem film jest bdb. Pamiętam jak film wchodził do kin i sprawiał wrażenie kiczowatego kina akcji, a tu dobry film z treścią (przy okazji pokazujący, że istnieje coś takiego jak fikcja filmowa.
Chomik i gołębie rządzą! Można czuć lekki nie dosyt (apetyt rośnie w miarę jedzenia), ale każdy ma swoją kwestię i nie może wychodzić przed orkiestrę (wtedy jest fałsz, a nie muzyka).

ocenił(a) film na 7
plaZmus92

chomik wypasny- aczkolwiek byly momenty ze balabym sie miec takiego zwierzaka w domu:P
golaebie tez byly niezle- szczegolnie te z gwara na koncu.

ocenił(a) film na 4
plaZmus92

Dlaczego ten chomik chodził w tej plastikowej kulce?

ocenił(a) film na 9
Zielony2009

Też mnie to zastanawia.

ocenił(a) film na 10
Telewidz

Ogólnie fajny film na miano Disneyowskiej Magii. Nie to co Dżungla.

ocenił(a) film na 4
DJMARIANDJ

Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie? Może miał jakąś alergię?

ocenił(a) film na 4
Zielony2009

Może żeby nic nie jadł. W krótkometrażówce ( http://www.youtube.com/watch?v=y1r95ILId6I ) jest pokazane jak on ćwiczy w tej kuli przed telewizorem. Ale to tylko hipoteza :)

ocenił(a) film na 9
Zielony2009

Kulka miała być zabezpieczeniem przed ulubionym zajęciem chomików - włażeniem pod sprzęty i chowaniem się w najmniejszych dziurach. Tak sobie wydedukowałem. Przez chomika w tym filmie się prawie popłakałem - zwłaszcza w scenie, w której służył psom za piłkę. Genialne!

ocenił(a) film na 7
Zielony2009

Generalnie tak "na żywo" chomikom się kupuje to plastikowe więzienie, żeby właścicielom było łatwiej. Jak ktoś chce np. posprzątać klatkę, czy coś, to się wrzuca to biedne żyjątko do tej kuli i ma się głowę spokojną, że pod łóżko nie wejdzie, czy coś, masakra.

użytkownik usunięty
plaZmus92

'Jest kultowo!' - to był takie śmieszne?

Gołębie wymiatały, w porównaniu do nich chomik był słaby ;P szkoda, że tak mało były pokazane. ;D

ocenił(a) film na 8
plaZmus92

a dl a mnie właśnie ten chomik tylko w bajce zawadzał... gdyby go nie było Piorun (jako bajka) była by o wiele lepsza.. XD

plaZmus92

Ogólnie chomik budził moje politowanie (gruby, naiwny i ciągle oglądający telewizję), ale trzeba przyznać, że to on najbardziej pomógł przy odbiciu Marlenki. Ta jego kula była bardzo przydatna. Dobrze, że pojawiła się w filmie taka postać.