Piotruś Pan

Peter Pan
1953
7,3 37 tys. ocen
7,3 10 1 36772
6,9 13 krytyków
Piotruś Pan
powrót do forum filmu Piotruś Pan

piękna bajka, bo stara. wogóle nie rozumiem tych dzisiejszych, robią wode z mózgu. a te, są wprost piękne.

Here_s_Johnny

Święta racja. Bajki Disneya są CUDOWNE, a szczegulnie Piotruś Pan. Polecam stronę peterpanDVd.com

Here_s_Johnny

dokładnie:)

mrs robinson

Piotruś Pan nie jest jedna z moich ulubionych bajek Disneya ( wole np. Małą syrenkę albo Piękna i bestie ),jednak posiada swój urok.

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

Najlepsza bajka na świecie! Każdy mój znajomy śmieje się z mojej obsesyjnej miłości do Piotrusia Pana i Dzwoneczka :) Z tego się nigdy nie wyrośnie !

ocenił(a) film na 8
coffeemonster

Znalazłam dzisiaj po ponad siedmiu latach plakat Piotrusia Pana w jednej z gazet. Chyba go sobie powieszę :)

shika9

Dokładnie, bardzo fajna bajka. Przyjemnie sie ogląda, można powiedzieć, że z łezką w oku bo te bajki to moje dziecinstwo. Teraz juz takich nie robią, nawet te nowe Disney'a to nie to samo...:(

ocenił(a) film na 10
Here_s_Johnny

No, "Piotruś Pan" ma wszystko, co dobre - piratów, Indian, syreny, dalekie krainy, sceny latania, sceny pojedynków na broń białą, humor sytuacyjny, przezabawny czarny charakter i jego równie zabawny pomagier, świetną postać krokodyla, sympatyczną Nanę jako pupila rodziny, świetną postać ojca rodziny, uroczego Michasia i wszechwiedzącego Janka, piękną muzykę, wszystko tu jest po prostu super.

Trojden

Stara bajka która była jedną z bajek mojego dzieciństwa wruszająca zabawna