Nie moje klimaty i kolorystyka. Bardzo cukierkowo, słodko i dla dzieci pod PG. Podobnie jak nowy Kopciuszek. Czuję jedną z przyszłych porażek finansowych. Jackman wygląda mega kiczowato.
Niestety w dużej mierze się z Tobą zgadzam.. Po obsadzie obu filmów i po zapowiedziach słownych miałam nadzieję na coś lepszego.. No, ale mamy za sobą dopiero po jednym zwiastunie, nie ma co oceniać książki po okładce ;)
Maleficent, też zapowiadało się na fatalną bajeczkę zrobioną jako maszynkę do zarabiania kasy, a uważam że efekcie powstał całkiem fajny film gdzie fabuła ma ręce i nogi :) W najgorszym wypadku, może chociaż Jackman zatuszuje wady produkcji :p
... Albo ktoś inny. Nie zawsze to "gwiazda" produkcji podciąga jej poziom :)
A przykład z Maleficent bardzo dobry ;)
dzięki :) ale fakt Jackman może tutaj akurat wypaść blado na tle kogoś innego :D Np w Gigantach ze stali ten dzieciak go przyćmił ^^ co nie zmienia faktu, że ze zwiastunu, Czarnobrody zapowiada się fajnie :)
Dobrze o tym wiem .Jednak jak zapewne wiesz historia pojawienia się Piotrusia Pana w Nibylandii była zupełnie inna. Podobnie jak Haka i Dzwoneczka.