6,1 17 tys. ocen
6,1 10 1 17279
4,9 9 krytyków
Piotruś. Wyprawa do Nibylandii
powrót do forum filmu Piotruś. Wyprawa do Nibylandii

Zwiastun

ocenił(a) film na 5

https://www.youtube.com/watch?v=1R1FxeDSdOc

Rose_Clementine

Nie moje klimaty i kolorystyka. Bardzo cukierkowo, słodko i dla dzieci pod PG. Podobnie jak nowy Kopciuszek. Czuję jedną z przyszłych porażek finansowych. Jackman wygląda mega kiczowato.

ocenił(a) film na 5
Kofwit

Niestety w dużej mierze się z Tobą zgadzam.. Po obsadzie obu filmów i po zapowiedziach słownych miałam nadzieję na coś lepszego.. No, ale mamy za sobą dopiero po jednym zwiastunie, nie ma co oceniać książki po okładce ;)

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Maleficent, też zapowiadało się na fatalną bajeczkę zrobioną jako maszynkę do zarabiania kasy, a uważam że efekcie powstał całkiem fajny film gdzie fabuła ma ręce i nogi :) W najgorszym wypadku, może chociaż Jackman zatuszuje wady produkcji :p

ocenił(a) film na 5
kamkaa1

... Albo ktoś inny. Nie zawsze to "gwiazda" produkcji podciąga jej poziom :)
A przykład z Maleficent bardzo dobry ;)

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

dzięki :) ale fakt Jackman może tutaj akurat wypaść blado na tle kogoś innego :D Np w Gigantach ze stali ten dzieciak go przyćmił ^^ co nie zmienia faktu, że ze zwiastunu, Czarnobrody zapowiada się fajnie :)

Rose_Clementine

Niewiele w tym Piotrusia Pana.

patryks83

Bo to historia przed "Piotrusiem Panem".

patryks83

Dobrze o tym wiem .Jednak jak zapewne wiesz historia pojawienia się Piotrusia Pana w Nibylandii była zupełnie inna. Podobnie jak Haka i Dzwoneczka.

ocenił(a) film na 5
patryks83

Witamy w Hollywood. :) Niestety (a czasami stety) wiele znanych historii jest zmienianych na potrzeby ekranizacji :)
Co zaś sie tyczy tego konkretnie filmu.. Może to i lepiej? Ile juz razy widzieliśmy historię Piotrusia Pana? Może warto zobaczyć ją z innej strony? :)