PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 740 tys. ocen
7,7 10 1 739636
7,3 76 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

tego się nie da oglądać;/ i wyprzedzając waszą odpowiedz : nie będe już oglądał... Przykro mi ale ten film moim zdaniem nie zasługuje nawet na 2;/ 1/10

ocenił(a) film na 8
inhalol

milcz dydolku bez krzty gustu.

inhalol

Posłuchaj rozumiem że każdy ma swoje zdanie ale poco piszesz takie rzeczy... Nie podobał Ci się rozumiem, zostaw to dla siebie, nie musisz tego rozgłaszać. Jeżeli chcesz wiedzieć kto jeszcze się z tobą zgadza to zrób ankietę. :)

domciamisiu

przepraszam bardzo, to znaczy że tylko wolno pisać pod tym filmem że mi się podoba ? chyba do tego służy forum pod filmem żeby wyrażać swoją opinię. Moim zdaniem film jest głupi i denny z pajacem w roli głównej co nie jest śmieszny...

użytkownik usunięty
inhalol

Ewidewntnie widać, że robisz sobie jaja prowokatorze. Każda umiejąca oceniać filmy osoba wie, że na 1/10 trzeba sobie zasłużyć. Geniusze w pieluchach i Dziedzic Maski zasługują na taką ocenę bo są beznadziejnymi gównami bez żadnych pozytywnych aspektów. Piraci mają dobrą fabułę, aktorstwo, muzykę i efekty. Forum służy do tego aby DYSKUTOWAĆ a nie publikować na nim swoje fochy względem hejtowanych produkcji. Pozdrawiam.

Jeśli się dobrze przyjrzeć (bez fanowskich czy hejterskich naleciałości), to cała ta rozmowa jest ... jaka jest :(

Jednak nie możemy komuś zabraniać wygłoszenia negatywnej opinii. Fani na filmwebie często przypominają moherowe berety, które oczy by wydłubały za złe słowo na proboszcza. A czasem tak jest, że nawet wysokobudżetowy film czymś zirytuje i zamiast bawić, drażni.

Ja na przykład Dziedzica Maski też określam słowem "gniot" bez wyjaśniania, co mi się nie podobało. Bo nie chcę temu tytułowi poświecić już ani sekundy z mojego życia (po seansie siedziałem skulony pół godziny pod prysznicem i nie mogłem się przestać trząść).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
inhalol

Trochę ogarnięcia radzę, bo takie opryskliwe komentarze nie będą na forum Filmwebu tolerowane.

ocenił(a) film na 10
inhalol

Twoja wypowiedź świadczy o tobie. Nic, pogratulować.

inhalol

Mam szczerą nadzieję, że tacy ludzie już nie komentują/zaczęli normalnie komentować filmy.