Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Którego z niżej wymienionych bohaterów POTC chciałybyście mieć jako męża? ^^
- Jack Sparrow
- Will Turner
- Barbossa
- Davy Jones
- Norrington
- Lord Cutler Becket
Ja wybrałabym Jack'a. Dlaczego? Bo Barbossa za bardzo kłamie i jest podły, Will nudny, Jones... no tego chyba nie muszę tłumaczyć? :D, Norrington jest jeszcze gorszy od Willa. Za bardzo trzyma się zasad. A Becket'a niecierpię :| No ale każdy ma swój gust :)
Czekam na Wasze odpowiedzi :)
Pozdrowionka ^^ i zapraszam na mój filmwebowy blog do wypełnienia ankiety :D

Mayila

''laluśiowaty wygląd'' - w porównaniu z Zackiem Efronem, Will to ciacho ;)" - ale Efron nie grał w tym filmie co nie? Więc Bloom przy tych wszystkich facetach z PzK to okropny laluś

"Mnie też jego głos denerwował." - Bloom ma taki głos, hmmm, taki eunuchowaty xD

"Ale miny nie. No może raz czy dwa ;)" - A może trzy? :P

ocenił(a) film na 10
femles_CS

A może 4? :D A co do Efrona to oni sa obaj bardzo podobni z charakteru i zachowania w swoich filmach. Nie mówcie że nie:D

LadyPiratQQa

A może 5? xD
Bloom i Efron to to samo, prawda! Tylko, że Bloom jest lausiowaty w mniejszym stopniu od Efrona, ale jeszcze trochę i będzie taki sam :P

femles_CS

Co tu dużo mówić (pisać ;)) Bloom mówi jak naćpana ciota xD

ocenił(a) film na 10
UmcBabe_CS

To taki mały skurczysynek:D Pewnie myśli ,że jeżeli występuje w filmie u boku Keiry i Johnnego i jest z nimi na okładce i plakatach to ,że jest tak samo lubiany przez ich fanów, co jest według mnie żałosne bo tak z jego wypowiedzi na temat Piratów można wywnioskowć. Mam dowód na to ,że Bloom, nie Will ma w sobie coś z eunuchaxD. We wpadkach z drugiej części kiedy Johnny mówi " (...)(...) jeśli zrobisz coś dziwnego z moim psem. Wabi się Tim" A ta ciota zaczyna się śmiać poprostu jak kobieta! Sami zobaczcie. I jeszcze sobie w tym czasie włosy palcami rozczesuje o ile pamiętam.

Mayila

hahahhah xD Oglądałam te wpadki kiedyś tam i pamiętam to xD Faktycznie, jego śmiech dobija.

Mayila

On się śmieje jak kobieta, prawda :D

Mayila

"Pewnie myśli ,że jeżeli występuje w filmie u boku Keiry i Johnnego i jest z nimi na okładce i plakatach to ,że jest tak samo lubiany przez ich fanów, co jest według mnie żałosne bo tak z jego wypowiedzi na temat Piratów można wywnioskowć."
Ja tez z wywiadów wywnioskowałam, ze Bloom myśli, że jak jest na plakatkach to go inni tak samo uwielbiają jak Lizzie i Jacka, o zgrozo! Mam taki plakat, gdzie są te trzy postacie i wycięłam tego Koziego Bobka hahahahahaha xD :D

femles_CS

Znalazłam dwa filmiki :

1) Ze wspomnianym przez was śmiechem Orlando Blooma
http://www.youtube.com/watch?v=xjPmC-VtoYM

2) Oraz drugi przedstawiający jakiś fragment wywiadu z Bloomem. Czat fanek Blooma (muszę przyznać, że sama miałam łzy w oczach)EAT SHIT AND DIE!!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=ujlG4U4xVu0&feature=related

Pride

o kur*wa! muhahahahahahah!

Dzięki Pride :) Jesteś cudowna :*

femles_CS

Wiem :)

Pride

O jeszcze Eric Bana podrabiający Orlando :D

http://www.youtube.com/watch?v=S2nmJLewyCU

Mayila

http://pl.youtube.com/watch?v=eqsbq5DYAhM&feature=related

parodia sceny na plazy pod koniec 3 części buhahahahahah xD Najlepsze jak Will całuje Lizzie po nodze, a ona sobie pilnikiem piłuje paznokcie :D :D

A to z Ericiem Baną to zaraz obejrzę ;)

femles_CS

Tylko mam takie jedno pytanie, dlaczego w tym filmiku dodanego przez Panią Kapitan Liz Swann jest taka ekhm gruba?

Oficerka_Rumopijka_CS

Może za dużo się ciastek najadła ;)

femles_CS

A może się za dużo oranżady napiła :D

Mayila

Nie no Eric Bana rządzi xD

femles_CS

on na serio śmieje się jak baba! hahahaha!!!

ocenił(a) film na 10
Mayila

hahhahahaxD O kurrrwa 1000% eunuch!! :D Tak, Orlando, zjedz gówno i giń, buahahahhahxD

ocenił(a) film na 10
LadyPiratQQa

Eric wymiata! Za to go polubiłam:D

LadyPiratQQa

Mam dowód na to, że Will to kobieta!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=SgUsCJXiYJc
Miłego oglądania ;)

ocenił(a) film na 10
femles_CS

hehhe, brawo Pani Kapitan za rozwikłanie zagadki:D On/Ona śmieje sie tam jak smerf po mutacjixD

LadyPiratQQa

"jak smerf po mutacji" xD xD xD xD

ocenił(a) film na 10
femles_CS

;D Wczoraj wieczorem oglądałam Piratów 2 tak na zakończnie wakacji:D Jak zobaczyłam scene kiedy Williamek nasz kochany szuka na wyspie kanibali Jacka, i jak wisi do góry nogami i wymachuje szabelką ,że wszystkich powali a tu dostaje w szyje strzałe z trucizną i taki bezwładny, hahaaaxD A te jego wrzaski tym smerfowatym głosem "Yeaah come" No poprostu żałosny facet co sie w pirata bawi. Głupi pan jest panie Bluuuuum:D

LadyPiratQQa

Blum Plum ;D

ocenił(a) film na 8
Mayila

Po krótkim namyśle stwierdziłam ze na męża lepiej nadaje sie Will. A jeżeli chodzi o Jack'a to on nadawałby sie tylko na romans :)

ocenił(a) film na 9
Mayila

Ale się wszyscy porozpisywali...
Ja tam oczywiście wybrałabym Jack'a ;]

ocenił(a) film na 10
Mayila

Ja bym wybrała Barbosse.^^o najleprzy.xdd