Ciekawa fabuła ( Źródło Młodości). Śmieszne sceny związane z Jacki'em Sparrow'em. Świetna rola Penelope Cruz. Dużo lepsza część od tamtych dwóch poprzednich.
I nawzajem "świnio". Ciekawe czy ty się znasz?! Bo po twojej wypowiedzi to raczej baaardzo mało wiesz!!!!
No bez jaj. 10? Czy w tym filmie choć przez chwilę robi się naprawdę gorąco? Czy trzyma on w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty? Albo czy bawi co nie miara? Czy ma w sobie pierwszorzędny humor? Albo zwroty akcji, które zaintrygują widza? Czy efekty albo muzyka wgniatają w fotel? Czy aktorstwo powala na kolana? Czy jest scena, którą będziesz wspominał przez co najmniej następne miesiące? Czy jest w ogóle coś, co wyróżnia to od masy tanich telewizyjnych produkcji? Czy Depp to wystarczający argument, żeby tak wysoko ocenić film? Moim zdaniem: nie.
No wiesz każdy ma swój gust, każdy lubi inne filmy i każdy coś wymaga od filmu. Mi to wystarczyło. Chociaż nie lubiłam Piratów (z wyjątkiem 1 części). A byłaś/eś w 3D? Jeśli tak to co sądzisz o tych "efektach"? Według mnie były nędzne. Tylko napisy były "efektowne".....;/;p Ja np. lubię horrory i jakieś śmieszne komedie typu "Kac Vegas". :):)