Jak dla mnie najlepsza część . Nie ma tu nudnego Orlando Blooma i tej jego. Fajne sceny z syrenami ogólnie super rewelacyjny Johnny Depp i McShane w roli czarnobrodego.
Lepsza od trójki, gorsza od jedynki i równie dobra co dwójka - takie jest moje zdanie.
nie aż tak o wiele, przynajmniej w czwórce nie ma tych potworów co były we wszystkich poprzednich
JA cię nigdy nie nazwałem idiotą. Jeśli jesteś dorosły to znaczy, że jesteś idiotą, a jak nie to zrozumiem.
Cześć jeśli chodzi o mnie to wygląda to tak 1. miejsce 4 część 2. miejsce 2 część 3. miejsce 1 część 4. miejsce 3 część . tak to u mnie wygląda pzdr.
Wszystkie były fajne choć w 3 już trochę szablon był oklepany, ale tu nie mam się do czego przyczepić
Ludzie przecież to jest NAJgorsza część!. W kinie siedziałem i myślałem czy aby napewno nie pomyliłem sal. U mnie ranking wygląda następująco:
1 Skrzynia Umarlaka
2 Klątwa Czarnej Perły
3 Na krańcu Świata
'
'
'
Na Nieznanych Wodach
Muzyka - kopia z Gladiatora. - Zimmer po prostu przepisał partyturę - porażka.
Film mnie nastroił filozoficznie - ale to tylko po części zasługa filmu -reszta to whisky której 3 szklankę piję.
Drugi raz nie obejrzę - nie ma powodu...
Pulser pewnie masz rację ... mnie się nie chciało aż tak analizować - nie warto tyle energii na myślenie wydatkować - bądź ekologiczny.
Raz obejrzany sprawia przyjemność (choć nie wiem czy to nie zasługa whisky + cola). Tylko raz. Bardziej spasiła mi sala samobójców.
Coby nie mówić - dobre polskie kino jest dobre!