PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

....czyli akty 1 i 3. 2 akt jest w większości okej, ale brakuje mu tego czegoś, co miały
poprzednie części. Ale niektóre sceny z 2 aktu były świetne, poziom jest bardzo
niewyrównany. Ale ogólnie polecam.

ocenił(a) film na 7
Uknek

Drugi akt filmu - ten na morzu - wydaj się pocięty i niedokończony. Pierwszy jest trochę kiczowaty, a trzeci źle zakończony.

ocenił(a) film na 8
Uknek

A mnie dziwi jedno. W swoim poście nie napisałeś ani jednego spoilera więc dlaczego filmweb uznał Twoją wypowiedź za post mogący przedstawiać spoilery z filmu ?

ocenił(a) film na 6
rusekolsztyn

Cóż, Bóg jeden wie.... :)

rusekolsztyn

To nie filmweb uznaje czy są spojlery, tylko w okienku nowego tematu masz możliwość zaznaczenia, że będziesz pisał o spojlerach.

użytkownik usunięty
Uknek

Za to ostatnie 5 minut filmu niesamowite i na poziomie trylogii. Ten film to niestety kołysanie się między scenami niezłymi a beznadziejnymi, niekiedy nawet świetnymi...

użytkownik usunięty

To bardziej prolog do czegoś ciekawszego niżeli pełnoprawna część Piratów.

ocenił(a) film na 8
Uknek

Jak dla mnie pierwsza połowa strasznie nudna i przegadana.Później się rozkręciło i fajnie sie wkręciłem poprzez mroczny klimat którego brakowało w pierwszej i drugiej części.
Fabula była chyba najgorsza w czwórce.Penelope Cruz również nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia.Jack już nie śmieszył tak jak w poprzednich częściach.....,było mało efektów specjalnych.Plusem był motyw syreny......
Ogólnie mam mieszane uczucia....ale to i tak bardzo dobry film i daję 8/10.