PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307785
5,1 51 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

3D

ocenił(a) film na 10

Mam pytanie czy ten film będzie tylko w 3D czy też normalnie film puszczony

Koval_4

Podbijam pytanie. Wie ktoś coś na ten temat? :D

ocenił(a) film na 7
Vala_MalDoran

film premierowo będzie puszczany w 3D jak i bez niego. info potwierdzone przez pracownika kina Helios w BB. ;]

ocenił(a) film na 9
Belweder

Ale z tego co widać na stronie (Helios jak i MK), to 19.05 będą tylko pokazy w 3D.

Nie byłem jeszcze na filmie 3D (poza Małymi Agentami 3D kiedyś ze szkołą). Czy takie sceny na których nie ma żadnych efektów 3D ogląda się tam samo jak normalny film?

maker3

Dostajesz okulary i w zasadzie siedzisz w nich przez cały seans. Są sceny, w których nie ma efektów 3D, ale okulary nie przeszkadzają w ich oglądaniu. Jedyny problem to to, że te okulary po dłuższym czasie lubią gnieść.
W każdym razie ja raczej chyba na 2D pójdę. ;)

ocenił(a) film na 8
Koval_4

Dajcie znać jak znajdziecie seanse w 2D. W Wrocku jak na razie lipa :(

ocenił(a) film na 7
Seila

W Olsztynie w Heliosie w dniu premiery jest w dwóch wersjach. 3D i w standardowej wersji;)

Seila

Właśnie dostałem wiadomość z Cinema City w Jankach, że będą puszczali Piratów w 2D i w 3D :)

ocenił(a) film na 8
Seila

Jest 2D w Heliosie, już mają repertuar nowy z możliwością rezerwacji :)

Koval_4

Ech w moim mieście jest tylko w 3D :/ mi to nie przeszkadza, ale np. mój chłopak ma taką wadę, że nie widzi efektów 3D :/ właściciele kin powinni liczyć się z takimi ludźmi :/

ocenił(a) film na 6
Koval_4

ktoś wie gdzie w Warszawie można obejrzeć ten film w 2D ? Ktoś pisał o Jankach, ale na razie w repertuarze maja tylko 3D...