Z tego co widzę kina w moim mieście oferują jedynie wersję 3D.. wie ktoś może, czy uraczą nas także normalną wersją. 3D nie lubię, uważam za zbędną przyjemność i dodatkowe koszty, a poza tym mam wadę wzroku i ciężko mi się trójwymiar ogląda :)
z tego co zdążyłam zauważyć multikino i cinema city mają tylko 3D; wie ktoś może, kiedy cinema city wprowadzi repertuar na 19 maja i czy da się jakoś do nich dodzwonić?
Jak napisałem w poprzednim temacie, Cinema City (przynajmniej w Jankach, bo tam się pytałem ) będzie wyświetlało wersje 2D i 3D.
Seila: no właśnie, jestem z Wrocławia :( bardzo chciałam obejrzeć tą część ale dopóki nie będzie 2D to marne szanse ...
Jest w Heliosie jest 2D i 3D właśnie pojawił się nowy repertuar z możliwością rezerwacji :) Ja idę 24-go (tani wtorek )
Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. To już któryś raz, jak ograniczają mi dostęp do filmu przez 3D. Cieszę się, że ten rodzaj kina się ludziom podoba, ale brak 2D odbieram jako dyskryminację krótkowidzów. :) Może choć DVD wydadzą normalne?
Nie tylko krótkowidzów ale też np. osób mających problem z widzeniem kolorów i widzeniem w ogóle. Wiem coś o tym, niestety 3D niektórym osobom z problemami wzrokowymi nie daje możliwości obejrzenia filmu w ogóle.
ufff.. wczoraj zauważyłam, że w Heliosie już jest dostępna wersja 2D :) a że nie mogłabym czekać zbyt długo, to zarezerwowałam bilety na piatek 22.15 :))
u mnie w Bałtyku (Heliosie), Cinema i Silverze(Multikino) niestety tylko 3d... chyba że o czymś nie wiem. Wie ktoś czy w Łodzi/gdzie w Łodzi będzie wersja w 2d? :)