PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307753
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Bądźmy szczerzy

ocenił(a) film na 10

Gdyby nie fenomenalny Johnny Depp to nikt by na to nie poszedł :).

ocenił(a) film na 7
Cassopei

Ja bym poszedł, ale nie dałbym 10 tylko 8.

ocenił(a) film na 10
szymon0018

Ale wyobraź sobie film bez Jacka Sparrowa. To już nie to samo :) Albo gdyby miał go zagrać ktoś inny... Nie ma co gadać- gość jest świetny :D

ocenił(a) film na 7
Cassopei

No zgadzam się :D Jakby nie Sparrow to by nie było 2 części :D

ocenił(a) film na 10
Cassopei

masz 100% racji

ocenił(a) film na 9
QuentinTarantinoFan_2

czasem sie zastanawiam co by było jakby to barbossa w jednym filmie był głownym bohaterem a jack wystepował tylko epizodycznie tak dla smaku. Napewno bardzo chciałbym to zobaczyc

ocenił(a) film na 8
Cassopei

Osobiście to ja idę dla Rusha :D

ocenił(a) film na 8
Lajira

Ogólnie to ta seria ma cholernego farta jeśli chodzi o kapitanów... Sparrow, Barbossa, Davy Jones... Mam nadzieję że Czarnobrody będzie równie wyrazisty :)

tygrum

Czarnobrody jest rewelacyjnym czarnym charakterem!!! Film wymiata i trzyma poziom pierwszej części.

ocenił(a) film na 8
Cassopei

depp rlzzz :PP

Cassopei

Bez Sparrowa, który jest postacią G E N I A L N Ą, to już by nie byli "Piraci"! Oczywiście Barbossa też jest świetny, ale kpt. Jack to... to jest TO! :D
Pamiętam, jak z rok temu w gazetach pojawiła się informacja, że w 4 części Jacka Sparrowa ma grać... Zac Efron! Błagam! NIKT, po prostu NIKT nie ma PRAWA grać Jacka, a jeśli zrobiłby by część bez Deppa to uznałabym to za istne nieporozumienie i nie traktowałabym nieszczęsnej części, jako filmu z serii "Piraci z Karaibów".

Dziękuję za uwagę :D

ocenił(a) film na 7
Aklyme

nie tylko depp bo ogolem historia i film jest ciekawy

ocenił(a) film na 7
Holek94

I muzyka!