PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307753
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

jesli w 4 czesci nie zobacze Keiry to nie wyobrazam sobie filmu bez niej. totalna załamka jak czytam, ze ona nie jest zainteresowana powrotem do filmu :( w takim razie kto zastapi elizabeth jak nie ona??

ocenił(a) film na 8
93mania93

Nikt, postaci Elizabeth nie będzie w tym filmie.

93mania93

Mówiąc prostym językiem to po prostu ich wydymali. Dali natomiast w zamian "cudzołoznice Almovodara" która nie oszukujmy się nie wybiła się dzięki talentowi aktorskiemu. A tak jak to pokazali w dokumencie o Merline Monroe.
Gdzie była ulubienica w filmach erotycznych Almovadara, idzie na szczyt. Ocena taka wysoka osób które jeszcze nie oglądały filmu. Oby się nie rozczarowali...

93mania93

Ja się cieszę, że bez Keiry, bo ona psuła mi 1,2,3 swoją sztucznośćią i brakiem talentu aktorskiego. Za to Penelope jest inteligentną, piękną i niezwykle utalentowaną aktorką i wybitnie pasuje urodą do roli piracicy, czego nie można powiedzieć o Keirze, bo ma wyjątkowo współczesną urodę.

karolinazet

za żadną z tych aktorek specjalnie nie przepadam, ale mogę szczerze powiedzieć, że Penelope wypada o wiele lepiej od Keiry! wykopanie z serii Knightley i Blooma tylko wyszło tej serii na dobre ;)

ocenił(a) film na 8
sabalo

Elizabeth Swann, mam nadzieję że pojawi się w kolejnych częściach ponieważ warto by rozwinąć nieco bardziej relacje między Nią i Jackiem :)
Kiedy "Nieznane wody" odniosą sukces, Keira i Orlando pewnei będą chcieli wrócić do serii...