jesli w 4 czesci nie zobacze Keiry to nie wyobrazam sobie filmu bez niej. totalna załamka jak czytam, ze ona nie jest zainteresowana powrotem do filmu :( w takim razie kto zastapi elizabeth jak nie ona??
Mówiąc prostym językiem to po prostu ich wydymali. Dali natomiast w zamian "cudzołoznice Almovodara" która nie oszukujmy się nie wybiła się dzięki talentowi aktorskiemu. A tak jak to pokazali w dokumencie o Merline Monroe.
Gdzie była ulubienica w filmach erotycznych Almovadara, idzie na szczyt. Ocena taka wysoka osób które jeszcze nie oglądały filmu. Oby się nie rozczarowali...
Ja się cieszę, że bez Keiry, bo ona psuła mi 1,2,3 swoją sztucznośćią i brakiem talentu aktorskiego. Za to Penelope jest inteligentną, piękną i niezwykle utalentowaną aktorką i wybitnie pasuje urodą do roli piracicy, czego nie można powiedzieć o Keirze, bo ma wyjątkowo współczesną urodę.
za żadną z tych aktorek specjalnie nie przepadam, ale mogę szczerze powiedzieć, że Penelope wypada o wiele lepiej od Keiry! wykopanie z serii Knightley i Blooma tylko wyszło tej serii na dobre ;)