Zakochał się w "Penelopci";-) Słyszeliście to "Penelopcia"! He, he, he! A kiedy będzie ślub? A, ty jeszcze nie poprosiłeś jej o rękę! Ale ona ma faceta;-) Chyba dostaniesz kosza;-)
Słyszeć kur** nie słyszeliśmy ! Wiesz lalka, niektórzy nie mają fonii. Niektórzy zjeba** odpowiedzi układają, najczęściej tym co zjeba** tematy zakładają! Także Cynio, dupcia, nóżka i papa Cię pozdrawiają..
Tak wiem, widziałam waszą wymianę zdań o laleczkach penelopciach itd, ale to już chyba lekkie przegięcie zakładać o tym temat, nie sądzisz? ;>
hagal224 ile masz lat 12? czy może 13.Bawi cię to. Zakłdasz temat przez jedno słowo?nie czepiaj sie jednego słówka i nie denerwuj normalnych ludzi nie mających czasu na bezpłodne dyskusje. Jak ktoś tutaj wchodzi to chce sie dowiedzieć czegoś o filmie a nie czytać twoje wysoce elokwentne ze tak powiem wypowiedzi.
i na dodatek jak możesz pisać "zapytajcie o to Bronka" jakbym to ja rozpoczął tą dyskusję. A przecież to ty ją rozpoczęłaś (przez jedno słowo które ot tak sobie napisałem bez powodu) , ciągnęłaś ją potem i wreszcie założyłaś ten durny temat.
jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to zobacz sobie temat z nasza wymiana zdań. Zawsze gdy pisałem żeby to skończyć to ty prowokowałaś dalszy ciąg.Daj już sobie spokój, lepiej odrób lekcje bo jutro do gimnazjum trzeba wstać.
Bronek nie przejmuj się, takich neodzieci jest na filmwebie pewnie sporo, po prostu następnym razem nie daj im możliwości przyczepienia się do czegokolwiek :)