PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Zakochał się w "Penelopci";-) Słyszeliście to "Penelopcia"! He, he, he! A kiedy będzie ślub? A, ty jeszcze nie poprosiłeś jej o rękę! Ale ona ma faceta;-) Chyba dostaniesz kosza;-)

użytkownik usunięty
hagal224

Słyszeć kur** nie słyszeliśmy ! Wiesz lalka, niektórzy nie mają fonii. Niektórzy zjeba** odpowiedzi układają, najczęściej tym co zjeba** tematy zakładają! Także Cynio, dupcia, nóżka i papa Cię pozdrawiają..

naucz się wypowiadać jak przyzwoity człowiek

hagal224

Już naprawdę nie ma o czym gadać na filmwebie tylko o "Penelopciach"?

sophie15

zapytaj o to Bronka

hagal224

Tak wiem, widziałam waszą wymianę zdań o laleczkach penelopciach itd, ale to już chyba lekkie przegięcie zakładać o tym temat, nie sądzisz? ;>

ocenił(a) film na 9
hagal224

hagal224 ile masz lat 12? czy może 13.Bawi cię to. Zakłdasz temat przez jedno słowo?nie czepiaj sie jednego słówka i nie denerwuj normalnych ludzi nie mających czasu na bezpłodne dyskusje. Jak ktoś tutaj wchodzi to chce sie dowiedzieć czegoś o filmie a nie czytać twoje wysoce elokwentne ze tak powiem wypowiedzi.

ocenił(a) film na 9
hagal224

i na dodatek jak możesz pisać "zapytajcie o to Bronka" jakbym to ja rozpoczął tą dyskusję. A przecież to ty ją rozpoczęłaś (przez jedno słowo które ot tak sobie napisałem bez powodu) , ciągnęłaś ją potem i wreszcie założyłaś ten durny temat.

ocenił(a) film na 9
hagal224

jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to zobacz sobie temat z nasza wymiana zdań. Zawsze gdy pisałem żeby to skończyć to ty prowokowałaś dalszy ciąg.Daj już sobie spokój, lepiej odrób lekcje bo jutro do gimnazjum trzeba wstać.

bronek9012

Bronek nie przejmuj się, takich neodzieci jest na filmwebie pewnie sporo, po prostu następnym razem nie daj im możliwości przyczepienia się do czegokolwiek :)

ocenił(a) film na 9
sophie15

hehe ja sie nie przejmuje nie lubie tylko jak mi ktoś pier*oli głupoty.:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem