Jack Davenport w ogole pojawi się w produkcji? Nie wyobrazam sobie zeby go moglo nie byc...
Kurde widzialem serie 4 razy, 2 razy maraton i faktycznie, kiedys juz przysnałem :D Fak... to mnie teraz nie pocieszyles xP
A przypomnisz w jakich okolicznosciach to sie stalo?
Uwież spotkanie z Davym Jones'em bywają bolesne tym bardziej jak pomożesz uciec więźniom :P.
Innymi słowy zabił go Jones po tym jak pomógł uciec Elizabeth z Holendra.
Dokładniej to Bill nabił go chyba na jakiś kołek czy jakoś tak, ale własnym mieczem dobił go Jones. Więc obie wersje prawdziwe:)
Właśnie. Jones go nie zabił tylko właśnie norrington we wbitym drewnem przez Billego wbił miecz Jonsowi. A on go wyjął bo nie miał serca. A wcześniej spytał się: czy boisz się śmierci.
Zgadzam się - Kalipso miała powód żeby wskrzesić Barbossę, ale, na litość, po jaką cholerę mieliby ożywiać Norringtona?
trezba było uważniej oglądać NA KRAŃCU SWIATA .... Noringhton umarł i raczej nie wrócii- nooo chyba że w postaci jakiegoś zmobiaka hehe:))) :P
Mnie też trochę wkurzał i właściwie nie widzę powodu, żeby miał być w tym filmie nadal... Dobrze że zakończyli jego wątek. ;)