PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Martwi mnie tylko jedno: że ten film będzie trwał mniej niż 105 minut. Ten film był zawsze długim filmem i chce żeby ta część też była taka długa jeśli to możliwe nawet dłuższa od poprzednich. Tak około 170 min tak jak trzecia część to już jest rekord.

ocenił(a) film na 7
dawid13

Skąd ta informacja? Jakoś (nie obraź się), ale nie chce mi się w to wierzyć... Ale to dobra informacja:D Nie lubię długich filmów, według mnie idealny czas trwania to 120minut.

szymon0018

To nie jest informacja tylko moje przewidywania. Pisałem, że martwi mnie to, że ten film MOŻE trwać mniej niż 105 minut. Zapomniałem dopisać "MOŻE" Ja lubie długie filmy tylko jak są ciekawe. Powtarzam, że to nie jest informacja o 4 części. Jak jest inny reżyser jakiś Rob..... Bob czy jak mu tak... to może on ten film skrócić bo na przykład nie będzie mu się chciało robić tak długiego filmu. I właśnie w tym się zamyślam....... i martwię.

dawid13

W internecie powinny być juz jakieś informacje odnośnie czasu trwania czwartej części... Jeżeli ktoś znalazł, proszę o podanie linka.

dawid13

Na razie nie wiadomo.
Ale zapewne będzie trwała tak jak poprzednie części.

kamilx98

Zobaczymy jak ten nowy reżyrer to zaplanował. Za całą produkcję filmu "Piraci z Karaibów: Na nieznanyh wodach" odpowiada ten reżyser jakiś Rob... trochę smutne, że nie ma Gore Verbińskiego ale trzeba się cieszyć, że jak coś to jest Jerry Bruckheimer:)

ocenił(a) film na 7
dawid13

Na razie usuwają zapewne niektóre sceny i montują cały film.

szymon0018

Myślę, że usuną tą scenę gdy Jack krzyczy na to jak usłyszał, że nie dojdzie do fontanny życia gdy czarnobrody do niej nie dopłynie.. W zwiastunie jest. Ta scena jest trochę głupia i komediowa. Tylko te ryki Jacka reszta może być. (Według zwiastunu)

dawid13

"Tylko te ryki Jacka reszta może być."
jak to śmiesznie zabrzmiało :D
ale rzeczywiście ta scena jest trochę taka teges :D

ocenił(a) film na 10
CaptainGreenlight

W maju pewnie poznamy ile będzie trwać :)

szymon0018

Skoro scena jest w trailerze, to i w filmie się pojawi.
A skoro mamy trailer, to znaczy, że prace na filmem już się kończą.

PanOvca

No 20 maja jest premiera w polsce jak i na Świecie.

dawid13

i jest na co czekać. dla mnie już sam fakt, że w obsadzie jest Rush, Depp, Cruz i muzykę skomponował Hans Zimmer zmusza do pójścia do kina ^^

PanOvca

Co wam przeszkadza krzyk jacka?

kamilx98

takie to komediowe i przesadzone moim zdaniem. no ale Jack zawsze był śmieszny. Najbardziej mnie śmieszy jego bieg, chód i te miny. Ale ten krzyk mi sie nie podoba.

dawid13

to jest D I S N E Y. Pora przestać się dziwić.

PanOvca

Ale to że D I S N E Y to jeszcze nic nie znaczy :D
Dream Works też robi śmieszne filmy, ale nie wszystkie.

ocenił(a) film na 10
CaptainGreenlight

mam nadzieje ze nie zabraknie slynnego "F*CK" jacka